Els castellonencs converteixen en un èxit les propostes d'oci del CC Estepark

El centre comercial ha reprès diverses activitats amb totes les mesures sanitàries establertes

General 19 de octubre de 2020 Redacció
terrazas-estepark

Els castellonencs han dictaminat aquest cap de setmana que estan disposats a gaudir novament de l'oci programat i dels establiments locals si s'ofereixen propostes d'interès, preferentment a l'aire lliure i amb unes condicions de seguretat específiques tal com ho ha fet el Centre Comercial Estepark.

Així doncs, aquest cap de setmana Estepark s'ha consolidat com un punt d'oci en el qual els castellonencs poden gaudir de multitud d'activitats, sempre respectant les mesures de seguretat i sanitat anti-covid.

Si bé aquest cap de setmana el centre comercial ha reprès diverses de les seues activitats d'oci que van quedar suspeses a causa de la situació de crisi sanitària, cal esmentar que ja al llarg d'aquesta setmana Ocine Premium Estepark va entrar en el TOP 5 de cinemes a nivell nacional. Les múltiples estrenes, pel·lícules en versió original subtitulada, ánime, documentals i serveis premium atrauen a cinèfils de tota la província que a poc a poc recuperen la seua afició pel sèptim art. 

Unit a aquest guardó, aquest mateix cap de setmana es va posar en marxa Kidôm, l'espai d'aventures en Estepark, que va reobrir les seues portes totalment adaptat a les mesures demandades pel Ministeri de Sanitat. Les tirolines, rocòdrom, tobogans, ponts i altres zones de joc per a xiquets a partir de 2 anys ja compten amb sistemes de control de temperatura, purificadors d'aire, control d'accés i desinfecció contínua, per a la tranquil·litat dels pares.

A més, com a colofó de les activitats d'oci, durant el Pont d'Octubre, CC Estepark va acollir la primera Trobada Nerf de la província que es va convertir en el punt de trobada de famílies amb xiquets i dels aficionats a Fortnite i les Battle Royal, congregant a més de 500 fans. Xicotets i majors, distribuïts en petits grups, van poder demostrar les seues habilitats amb les llançadores de la marca, les autèntiques rèpliques del mundialment conegut videojoc.

Aquest esdeveniment gratuït ha marcat l'inici del programa d'activitats de tardor/hivern que se succeiran en l'espai d'oci i continuaran amb les sorpreses d'Halloween, a la fi d'octubre. 

D'altra banda, The Jumper, KFC, 100 Montaditos, Pomodoro, El Saler o Keasyfit són alguns dels establiments que completen l'oferta d'entreteniment del centre comercial i d'oci exterior.

Cal esmentar, que CC Estepark ha seguit totes les recomanacions sanitàries preventives per a augmentar la seguretat dels visitants: com a punts d'higiene, desinfecció i reforços de neteja, formació de treballadors o protocols COVID-19 en tots els establiments. A més, alguns dels seus serveis com les àmplies places d'aparcament gratuït, zones obertes o múltiples accessos també ajudaran a mantindre el distanciament de seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto