Susana Marqués, alcaldessa de Benicàssim, dóna positiu de COVID-19

Tot l'equip de govern està confinat en les seves llars

Sanitat 19 de octubre de 2020 Redacció
descarga
Ajuntament de Benicàssim

Tots els membres de l'equip de govern de l'Ajuntament de Benicàssim, així com alguns treballadors del consistori, estan confinats en els seus domicilis després d'haver donat positiu l'alcaldessa, Susana Marqués, en una prova de coronavirus.

Per això, les comissions informatives habituals d'aquest dilluns s'han celebrat, en aquesta ocasió, de manera telemàtica, ja que han de romandre en els seus domicilis els regidors i empleats que han mantingut contacte amb la munícipe. Està previst que aquest dilluns a la tarda se'ls realitzi a tots la PCR en la mútua del consistori. Fins a conèixer els resultats, seguiran confinats en els seus habitatges.

Afortunadament, Marquès és asimptomàtica i es troba en perfectes condicions de salut, segons ha pogut saber aquest periòdic. Està treballant amb normalitat des de la seva casa. Els membres de l'oposició, de partits com a PSPV, Compromís o Llaura, no estan confinats, segons han confirmat a aquest periòdic.

Pel que sembla, va ser el dissabte quan els afectats es autoconfinaron en rebre la notícia del positiu de l'alcaldessa, que es va realitzar la prova després d'estar en contacte amb un malalt de covid i el va comunicar als seus contactes directes.

Te puede interesar
Lo más visto