El Teatre del Raval acullirà ‘Castelló a Escena’ en el primer semestre de 2021

Per garantir la celebració del cicle en total seguretat estaràn garantides totes les mesures sanitàries.

Cultura 19 de octubre de 2020 Redacció
191020 Ruiz reunió Castelló a Escena

La Regidora de Cultura, Verònica Ruiz, s’ha reunit amb els participants de ‘Castelló a Escena’ per definir la programació i el calendari de la propera edició del cicle de teatre amateur. El festival aglutina les propostes d’Amigos del Teatro, El Taronger, Entre Bastidores, Fadrell, L’Armelar, Espiral Teatre, Escenotrama, Baladre, Tragapinyols, Brau Blocau, El Cresol i l’Enfilat, els representants de les quals s’han reunit amb la titular de Cultura.


Les actuacions es duran a terme en el Teatre Raval des del 9 de gener al 2 de maig i cada companyia representarà dues vegades la seua obra durant els dos dies del cap de setmana. Al igual que en anteriors edicions, els dissabtes, l’hora de la representació serà a les 20.00 hores i els diumenges a les 19.00 hores.

La regidoria de Cultura ha programat per al primer cap de setmana l’actuació d’Amigos del Teatro. A aquesta primera obra la seguiran les actuacions d’El Taronger (16 i 17 de gener). Entre Bastidores serà la següent companyia a actuar al Teatre Raval (23 i 24 de gener). L’agrupació Fadrell tancarà el primer mes de ‘Castelló a Escena’ (30 i 31 de gener).

En el mes de febrer actuarà primer l’Armelar (6 i 7 de febrer) i, el següent cap de setmana serà per a Espiral Teatre (13 i 14 de febrer). Escenotrama serà la companyia que actuarà i tancarà el tercer cap de setmana (20 i 21 de febrer). Març comptarà amb dos caps de setmana de ‘Castelló a Escena’ per evitar la coincidència amb les festes de la Magdalena. El Teatre Raval acollirà l’actuació de Baladre (20 i 21 de març) i de Tragapinyols (27 i 28 de març).Abril començarà amb Brau Blocau (17 i 18 d’abril) i continuarà amb El Cresol (24 i 25 d’abril). Per últim, l’Enfilat serà l’encarregada de tancar el festival (1 i 2 de maig).

Per garantir la celebració del cicle en total seguretat, estan garantides totes les mesures sanitàries. Això és l’ús obligatori de la mascareta, la distància social i l’higiene així com el recull de dades dels assistents per si cal fer tasques de rastreig.


Cal recordar que el cicle d’aquest 2020 s’acaba aquest cap de setmana (dissabte 24 i diumenge 25) amb el Grup El Cresol. Les actuacions programades a partir de març van haver de ser ajornades per la crisi sanitària i s’han portat a terme durant els mesos de setembre i octubre.

Te puede interesar
Lo más visto