Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Vila-real incorporara 23 conserges a partir de desembre a través del pla Avalem Experiència

El projecte arrancarà el 1 de desembre i compta con la subvenció de la Generalitat

Economía 20 de octubre de 2020 REDACCIÓ
0_35884_1_bis
El regidor d'Economia de l'Ajuntament de Vila-real, Xus Madrigal. Ajuntament de Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real reforçarà la plantilla de conserges i personal auxiliar en els col·legis de la ciutat a través del programa d'ocupació ECOVID 2020, inclòs en el pla Avalem Experiència. 

Aquest programa oferirà una eixida laboral a 23 persones que es troben desocupades i siguin majors de 30 anys i que hagen perdut el seu treball a conseqüència de la conjuntura derivada de la pandèmia. La Generalitat Valenciana ha donat 248.000 euros de subvenció a la Regidoria d’Economia per desenvolupar aquest pla, que durarà sis mesos. 

Xus Madrigal, regidor responsable d’economia, ha assenyalat que «l'Ajuntament de Vila-real ha obtingut pràcticament el 100 % de la quantitat econòmica sol·licitada per a aquest programa d'ocupació, que complirà una doble funció: d'una banda, oferir una eixida laboral a persones que s'han perdut el seu treball a conseqüència de la crisi sanitària i que en aquest moment veuen el seu futur amb molta preocupació; i d'altra banda, donar resposta a les necessitats sorgides en els col·legis de personal auxiliar i de consergeria per a fer possible l'aplicació dels protocols de prevenció per la COVID-19 i col·laborar en tot el possible amb l'administració autonòmica per a un desenvolupament correcte i segur de l'activitat escolar».

Així, el programa ECOVID 2020-Avalem Experiència arrancarà el pròxim 1 de desembre. Un projecte que, sumat a l'esforç d'empresaris, autònoms i teixit econòmic de la ciutat, ha convertit a Vila-real a la ciutat de més de 40.000 habitants amb menys atur de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda, en aquests dies s'incorporaran els beneficiaris d'un altre pla d'ocupació obtinguda per la Regidoria d'Economia, el programa Emcorp, amb una inversió de 126.000 euros, per a emprar a 11 persones majors de 30 anys en el departament de Serveis Públics. La Generalitat ha confirmat a l'Ajuntament que sufragarà 117.000 euros mentre que el municipi només haurà d'aportar 8.750 euros.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter