Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Les dues embarcacions històriques de ‘Escala a Castelló’ reben la visita del CD Castellón

Aquesta tercera edició esta suposant un èxit en visites amb més de 12.000 reserves

General 20 de octubre de 2020 Redacció
19-10-20 Marco CD Castellón Escala

La tercera edició d'Escala a Castelló afronta l'última setmana després d'uns dies amb un bon acolliment, que s'ha traduït en més de 12.000 reserves per a veure els navilis històrics Nao Victoria i Galeón Andalucía. Unes visites a les quals aquest matí s'ha sumat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat de la directiva del CD Castellón, encapçalada pel president, Vicente Montesinos, a més de representants del cos tècnic, jugadors del primer equip i jugadores del femení del club, el Joventut Almassora.

«Enguany estem celebrant una versió reduïda d'Escala a Castelló, per a la qual volem continuar comptant amb la col·laboració de la societat castellonenca i per això agraïm la visita i el suport del CD Castellón que hui ha visitat els vaixells», ha explicat l'alcaldessa. «Escala a Castelló és un dels esdeveniments de referència a nivell turístic, que projecta la nostra ciutat a nivell internacional i pel qual hem continuat apostant amb totes les mesures sanitàries i de seguretat», ha detallat Marco.

Les embarcacions històriques es poden visitar des de les 10.00 del matí fins a les 20.00 hores ininterrompudament i per a fer-ho, cal entrar en la web www.escalaacastello.com i reservar. El recorregut de les dues embarcacions es pot realitzar en uns 60 minuts de duració en total i les visites s'organitzen en intervals de 20 minutos i amb grups màxims de 40 persones.

Encara queda de termini fins al dijous a les 16.00 hores, que és quan es tancaran els vaixells al públic per a preparar l'eixida, ja que aqueixa vesprada tant la Nao Victoria com el Galeón Andalucía tenen previst salpar. Les visites es realitzen amb plenes garanties de seguretat i seguint rigorosament els protocols anticovid, amb tot el recinte barrat, amb servei de seguretat, presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i desinfecció constant.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter