Onda adjudica la rehabilitació de tres cases del centre històric per a cedir-les a famílies necessitades

L'operació compta amb un pressupost de 335.000 euros

General 20 de octubre de 2020 REDACCIÓ
20200525_192653
Cases que es van a rehabilitar per a cedir-les. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha adjudicat la rehabilitació de tres cases del centre històric amb un pressupost total de 335.000 euros. L’objectiu d’aquesta rehabilitació és crear un parc d'habitatges socials al servei de famílies necessitades.

La iniciativa del govern municipal, cofinançada pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea, ha arribat per a donar solució a les persones sense llar que han sigut detectades pels serveis municipals. Així, s’ofereix un habitatge temporal a joves en risc d'exclusió social, persones desnonades, víctimes de violència de gènere o persones sense llar fins a aconseguir la normalització de la situació social i econòmica.

Concretament es va a actuar sobre dues cases al carrer Tremedal i una al carrer La Llum, totes elles de planta baixa i dues altures, que es troben en un estat deteriorat i que necessiten una rehabilitació integral. D'aquesta manera, aquesta iniciativa compleix el doble propòsit de millorar el servei social als ciutadans i, d'altra banda, recuperar espais degradats del centre històric per a dinamitzar la zona. 

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que «ens vam comprometre a no deixar a cap ondense arrere i per això treballem per a aconseguir que totes les famílies tinguen dret a un habitatge digne».

Te puede interesar
Lo más visto