Almenara renova la il·luminació dels seus carrers amb tecnologia LED

L'objectiu de l'Ajuntament es tindre el nou servei d'enllumenat llest a principis de 2021

General 21 de octubre de 2020 Redacció
1548351030_planilla_de_luz_guayaquil

L'Ajuntament d'Almenara ha aprovat la licitació per a canviar l'enllumenat públic dels carrers de la localitat aplicant la tecnologia LED i modernitzant les instal·lacions actuals. L'objectiu del govern municipal és tindre el nou servei d'enllumenat llest a principis de 2021.

El nou acord, al qual s'ha arribat per un valor de 4,8 milions d'euros, també inclou tasques de manteniment per als pròxims quinze anys de totes aquestes noves instal·lacions que seran adaptades a la normativa vigent acordada per a la reducció d'emissions

L'alcaldessa de la localitat, Esíbaliz Pérez, ha indicat que amb aquesta contractació pretenen "modernitzar" l'enllumenat, que ja és molt antic, i buscar alhora una major sostenibilitat, i la reducció d'emissions i costos. "L'auditoria destaca la ineficiència i antiguitat de la il·luminació dels carrers", per la qual cosa han apostat "per la renovació", subratlla l'alcaldessa.

Per a aquesta canvi s'ha apostat per la tecnologia LED, que a més de tindre una major conservació mediambiental i una vida mes llarga, no necessiten cap element perillós per al seu funcionament com si el necessiten les fluorescents. Això significa que es poden instal·lar en qualsevol lloc, a més la sostenibilitat  dels llums implicarà un estalvi d'un 70 % en la factura de l'enllumenat. 

L'Ajuntament demanarà totes les ajudes possibles a diferents administracions per a aconseguir el finançament i poder tindre llest l'enllumenat a principis del pròxim exercici.

Te puede interesar
Lo más visto