Donen l'últim adéu a Juan Lara, bomber mort apagant un incendi a Vila-real

El bomber portava més de 30 anys de servei

Successos 21 de octubre de 2020 SUCESOS
1319039_1
Homenatge a Juan Lara, bomber mort a un incendi en Vila-real.

Aquest dimarts companys de la unitat BH-915 de la província, familiars i sers estimats donaven l'últim adéu a Juan Lara Gutiérrez, el bomber que va morir diumenge passat extingint un incendi a Vila-real, en el Tanatori de Castelló.

El capatàs de la Unitat de Bombers Forestals helitransportada de Castelló, Sixto Muñoz Morata era una de les persones que millor li coneixia, i va voler recordar així al seu company: «Tota la seua vida ha estat treballant en la unitat helitransportada de Castelló, sempre aportant i sumant experiència. Sincerament ens ha deixat un gran professional i una millor persona».

Als més de 30 anys d'acompliment professional, no sols estan agraïts sis familiars, amics i companys, perquè la labor en l'extinció dels incendis més greus de la província durant les últimes dècades de Juan Lara ha sigut fonamental. Entre les seues actuacions més rellevants, destaca l'aportació que va brindar en els greus incendis de l'estiu de 1994 que van arrasar més de 30.000 hectàrees. Tampoc li va tremolar el pols a Les Useres (2007) o a Bejís, l'any 2012, quan les flames van fer cremar més de 10.000 hectàrees, o en els més recents d'Altura o Culla.

Tant des de la Generalitat Valenciana com des del Consorci de Bombers de Castelló han manifestat de nou el profund dolor per la pèrdua d'un membre dels Bombers Forestals de la SGISE, pertanyent a la unitat helitransportada de Castelló i traslladen una vegada més les condolences a familiars, amics i companys. Descanse en Pau.

Te puede interesar
Lo más visto