Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El centre La Pineda reobri per a persones amb alzheimer després de huit anys tancat en Castelló

Marco: «Aquest centre és exemple del nostre compromís amb els més vulnerables»

General 21 de octubre de 2020 REDACCIÓ
ayuntamiento-castellon-kPoE-R2kQNKG0nOiv0vnGgVZxOtN-624x385@Las Provincias-LasProvincias

El centre La Pineda per a persones amb alzheimer obrirà de nou per als usuaris que ho requerisquen després de huit anys tancat. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va entregar ahir les claus d'aquestes instal·lacions municipals a la Fundació Alzheimer Salomé Moliner, que ho gestionarà durant els pròxims 10 anys. El consistori va formalitzar, d'aquesta manera, la concessió de la gestió i ús del recinte, fent un pas decisiu per a atendre una reivindicació social de la ciutat, complint un compromís adquirit en 2015, i reobrir un centre que es va tancar en 2012.

«Aquesta concessió permetrà la reobertura d'un servei indispensable, que també hem dignificat amb unes dependències totalment noves i amb les dotacions i serveis necessaris per a complir amb la seua funció», va recordar la primera edil. «La Pineda és ara una dotació digna i moderna, amb tots els serveis necessaris i de propietat municipal», va ressaltar Marco. «Aquest centre és un exemple del nostre compromís amb els col·lectius més vulnerables i per les polítiques socials que milloren el benestar de les persones i la qualitat de vida de les famílies», va ressaltar Marco. El president de la Fundació Alzheimer Salomé Moliner, per part seua, va agrair el treball de l'Ajuntament perquè la ciutat de Castelló puga disposar d'un servei adequat d'atenció als familiars i malalts d'alzheimer.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter