‘Escala a Castelló’ supera les 13.000 visites en una edició especial i adaptada a la covid-19

Marco destaca l'aposta decidida per l'esdeveniment i posa en valor la presència de la ‘Nao Victoria’ en el 500 aniversari de Magallanes

Cultura 21 de octubre de 2020 REDACCIÓ
21-10-20 Balance Escala a Castelló y Magallanes

La III edició d'Escala a Castelló tancarà demà amb més de 13.000 visites a les dues embarcacions històriques que han participat enguany, la Nao Victoria i el Galeón Andalucía, aconseguint ancorar l'esdeveniment mariner a Castelló i consolidant una marca pròpia en un context complex derivat de la covid-19. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet balanç hui d'aquesta edició especial i reduïda, acompanyada del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i de la regidora de Turisme, Pilar Escuder. Una valoració realitzada en el Moll de Costa del Grau, enfront de la Nao Victoria, i a la qual ha seguit un acte en commemoració del 500 aniversari del descobriment de l'Estret de Magallanes, en el qual ha participat el cònsol honorari de Xile en la Comunitat Valenciana, Leopoldo López, i al qual han acudit una representació del sector empresarial de la ciutat.

«Hui som ací per a fer balanç d'una edició especial d'Escala a Castelló, per la qual apostem en un moment molt complicat i que ha servit per a ancorar l'esdeveniment a la nostra ciutat», ha assegurat l'alcaldessa. «Demà a la vesprada salpen de Castelló aquests dos navilis històrics, que han rebut des del passat 8 d'octubre, més de 13.000 visites», ha detallat. «Visites que s'han realitzat seguint un protocol anticovid, que han fet d'aquesta Escala, un esdeveniment segur», ha recordat Marco.

Al costat de les visites, que s'han realitzat prèvia reserva en la pàgina web de l'esdeveniment (www.escalaacastello.com) per a evitar aglomeracions, aquesta edició ha tingut un impacte en xarxes socials de més de 78.000 persones aconseguides amb les publicacions. A més, ha tingut més de 16.000 reproduccions dels vídeos promocionals, més de 1.500 visites a la web des de les xarxes socials i més de 15.000 interaccions amb les publicacions. Quant a l'impacte en la web, ha sigut de més de 5.000 visites, sent els dies de més consultes els corresponents al pont del 9 al 12 d'octubre.

Te puede interesar
Lo más visto