Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola suma ja quasi 4000 hores de treballs de desinfecció d'espais i edificis públics

Edificis públics com el col·legi o la ludoteca municipal es desinfecten periòdicament des de setembre

General 22 de octubre de 2020 Redacció
IMG-20201020-WA0033

Durant aquestes gairebé 30 setmanes, que van començar amb el decret de l’estat d’alarma en el mes de març, a Peníscola s’han dut a terme quasi 4000 hores de treballs de desinfecció en vials i edificis públics. L’empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, ha comptabilitzat més de 3700 hores de servei de desinfecció en aquests espais.

Sumat a això, l’Ajuntament ha contractat una empresa especialitzada en aquest tipus de treballs per a la desinfecció dels interiors i exteriors de les dependències municipals, tasca que s’ha estat duent a terme de forma periòdica en dependències obertes al públic al llarg d’aquestes setmanes.

A més, la desinfecció d’edificis públics com el col·legi, la ludoteca municipal o la unitat de respir familiar s’han sumat des del mes de setembre al calendari de desinfeccions periòdiques, amb la qual cosa s’ha elevat el nombre d’hores setmanals destinades a aquesta finalitat.

El municipi ha comptat també amb la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, que es va desplaçar una jornada a la població i va destinar al voltant de 24 hores a tasques de desinfecció en espais públics, unes 6 hores de treball per quatre efectius desplaçats.

Des del consorci provincial de bombers es van realitzar també 6 hores de treballs de desinfecció en la llonja i diversos punts del nucli suburbà, al voltant de 2 hores de treballs intensius duts a terme per part de 3 efectius.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut posar en valor i "agrair a tots el seu esforç" en un escenari en el qual "treballar per la seguretat i l’acompliment de les recomanacions sanitàries és prioritari", ha valorat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter