Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Almenara aprova instal·lar tres punts de càrrega per a cotxes elèctrics

Els tres punts es situaran pròximament en les instal·lacions de l'aparcament municipal

Política 22 de octubre de 2020 Redacció
Rotonda Agüelet 1

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara ha aprovat la concessió necessària perquè es puguen instal·lar en la localitat tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics que se situaran en les instal·lacions de l'aparcament municipal, molt prop del poliesportiu.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat “l'aposta d'Almenara per les energies renovables i en aquest cas per disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, tant veïns, com per a gent que estiga de pas”.

Pérez ha afirmat també que per aquest projecte s'ha buscat un espai ampli per a la seua instal·lació i que perquè estiga ben comunicat, per això han escollit l'aparcament públic de la localitat.

La previsió és que l'empresa concessionària, Iberdrola, puga escometre pròximament la instal·lació dels tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics. La concessió serà per un mínim de 5 anys, i el consistori ingressarà 1.700 euros anuals.

Te puede interesar

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Lo más visto

Newsletter