El bon partit de CD Castelló no és suficient i cau davant l'UD Las Palmas (2-1)

Segona derrota consecutiva en lliga per als albinegres que van pagar car dos errors defensius

Esports 22 de octubre de 2020 Redacció
img_rruano_20201021-210447_imagenes_md_otras_fuentes_no_archivables_5f9076790171e238725658-k1DD--980x554@MundoDeportivo-Web

El  CD Castelló va caure per 2-1 en el partit de la jornada 7 de la Liga SmartBank que li enfrontava a la UD Las Palmas en Gran Canaria. Els de Óscar Cano van fer un bon partir en línies generals però, van acabar pagant car dos errors defensius que va aprofitar el rival per a emportar-se els tres punts.

Els albinegres van saltar al Estadi de Gran Canaria amb poques variacions en l'onze respecte a l'últim partit de lliga, soles Gus Ledes entrava al equip titular en detriment de Jorge Fernandez, qui rotava al haver disputat fins al moment tots els minuts possibles en la competició lliguera.

Els de Óscar Cano van començar el partir dominant i sent protagonistes encara que no es materialitzava en ocasions del gol clares per a posar el 0-1, soles en el minut 22 de partit Rubén Díez va fer el primer dispar entre els tres pals que va atrapar sense problemes el meta local, Álvaro Vallés. A pesar de dominar la posesió  (45 por 55) els albinegres no generaben accions de perill en el àrea rival.

Per la seua part, Las Palmas no va disposar de cap ocasió de gol en els primers 45 minuts de partit, soles una fuetada des de fora de l'àrea de Pejiño en el minut 6 que va acabar sense problemes en les mans de Álvaro Campos.

Així sense ocasions i sens canvis va arrancar el segon temps que va estar marcat per la pluja de la borrasca Bàrbara. Mentre caia el diluvi, en la primera ocasió clara que tenien els locals, el home mes en forma de l'equip, Sergio ‘Chino’ Araujo, va anotar el 1-0 amb un llançament molt ajustat al pal esquerre al que no va poder arribar el porter valencià.

El CD Castelló deuria reaccionar ràpid si volia puntuar, i en el minut 60 Óscar Cano va retirar del camp a Carles Salvador i a Joseph Señé i va donar entrada a César Díaz i a Álvaro Fidalgo. Amb ells en el camp, l'equip va millorar i en el minut 65 una falta botada per Marc Mateu va ser cabotada per Rafa Gálvez al fons de la porteria local, la reacció ja era una realitat 1-1 en el marcador.

El gol pareixia que impulsava als albinegres, pero quan millor jugaven i més prop estava la remuntada un error defensiu els va condemnar. Un mal control de Eneko Satrústegui, va fer perdre la pilota i Rober González el va aprofitar amb un fort llançament que va posar el 2-1 en el marcador.

El CD Castelló es tornava a vore darrere en el marcador en a penes 6 minuts. L'equip va intentar reaccionar, però Las Palmas es va tancar bé en defensa i no va deixar espai als castellonencs que veien com els seus propis errors suposaven la segona derrota consecutiva en lliga.

Ara tocarà esperar al dissabte quan los ‘orelluts’ rebran al Girona que ve de perdre 3-0 en Lugo. El partit es jugarà en l'Estadi Castalia a partir de les 20.30 hores.