La Vall d'Uixó presenta les activitats programades per a Halloween que compten amb totes les mesures sanitàries

Les activitats són les visites tematizadas als Coves i el Passatge Interactiu a la Senda de Quistel

Cultura 22 de octubre de 2020 redacció
1570464943_592248_1570465051_noticia_normal_recorte1
El conseller delegat de Emsevall, Jorge García. Ajuntament de la Vall d'Uixó

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat les activitats d'Halloween per als dies 31 d'octubre i 1 de novembre, que es desenvoluparan en els Coves de Sant Josep i la Senda de Quistel. Aquests actes compliran amb tots els protocols sanitaris i es tracta de visites tematizadas als Coves i el Passatge Interactiu a la Senda de Quistel, totes dues ambientades en la pel·lícula Pirates del Carib.

«Enguany realitzem el segon lliurament de la visita tematizada als Coves, a causa de l'èxit rotund de l'edició de l’any passat, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre en horari d'11.00 a 18.00 hores; les entrades s'han d'adquirir en la web www.covesdesantjosep.es», explica el conseller delegat de Emsevall, Jorge Garcia, qui també destaca que es duran a terme edicions especials de espeleokayak ambientades en Pirates del Carib tots dos dies. 

El regidor de Joventut, David Lluch, ha explicat que el Passatge Interactiu de la Senda de Quistel del 31 d'octubre «serà un recorregut on s'hauran de superar proves físiques i mentals, en grups reduïts de 10 persones», a més ha indicat que cal reservar les entrades d’aquesta activitat.  


Totes les activitats compleixen amb les mesures de seguretat pertinents i decretades per les autoritats sanitàries per tal de poder celebrar Halloween. 

Te puede interesar
Lo más visto