Blanch (PSPV-PSOE):  “Sánchez ha donat una gran lliçó moral defenent que a Espanya no sobra ningú”

Blanch assenyala que “hui més que mai és important mostrar i estar orgullosos dels valors, principis i fets que el partit socialista està liderant en aquelles administracions on governa.

Política 22 de octubre de 2020 Redacció
INICI-CURS-POLITIC-PSPV Blanch

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha afirmat que el secretari general del PSOE i president del Govern, Pedro Sánchez, ha donat una “gran lliçó moral” en defensar en el debat de la moció de censura presentada per Vox en el Congrés dels Diputats que “a Espanya no sobra ningú”.

Blanch assenyala que “hui més que mai és important mostrar i estar orgullosos dels valors, principis i fets que el partit socialista està liderant en aquelles administracions on governa. “Perquè la ciutadania té, en les institucions que governa el partit socialista, a algú que vetla per les seues preocupacions” i el Govern d'Espanya —i també la Generalitat i la Diputació de Castelló— “estan sent un exemple de bon govern, responsabilitat, capacitat i creativitat”.

“La ultradreta de VOX ha presentat una moció de censura en el pitjor dels moments, quan el país necessita unitat i coordinació per a acabar amb la segona ona de la pandèmia i altura de mires per a reconstruir i modernitzar Espanya després de la crisi econòmica i social que ens deixa la gravíssima crisi sanitària. No és moment per a la crispació ni per a discursos demagogs i estèrils. No és moment per a fer sagnar les ferides i alimentar la divisió. És moment que tots se sumen al pacte de la responsabilitat, la concòrdia i el compromís amb la ciutadania”, assenyala.

Per a Blanch, en això, “el Partit Popular també té la seua responsabilitat”. “El principal partit en l'oposició té el deure d'atracar este vaixell a la deriva en el qual s'ha convertit Vox i demostrar que la dreta és també un partit modern i moderat”, conclou.

Te puede interesar
Lo más visto