L’Espai Jove es convertirà en una ‘escape room’ de terror en una festa de Halloween adaptada a la covid-19 a Vila-real

Les entrades seran esglaonades i els grups reduïts per a evitar aglomeracions

General 22 de octubre de 2020 REDACCIÓ
espai-jove-vila-real-1

La nit més tenebrosa i terrorífica de l’any es viurà de manera especial a l’Espai Jove de Vila-real. La Regidoria de Joventut, encapçalada per Anna Vicens, ha preparat per al 31 d’octubre una commemoració de Halloween que no deixarà indiferent ningú: la gimcana d’escape “El judici final”.

L’activitat està preparada perquè hi puguen participar unes 200 persones, amb entrades esglaonades i grups reduïts per a evitar aglomeracions, i seguint totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la covid-19. Concretament, els participants més menuts -menors de 8 a 13 anys- podran entrar de 17.00 a 20.00 hores, mentre que els majors de 14 anys tindran reservada la franja horària de 21.00 a 1.30 hores. Els grups seran d’un màxim de sis persones. En tot cas, l’organització podrà canviar els horaris per a adaptar-los a les exigències i normatives de la Generalitat per a la contenció de la pandèmia. Les invitacions per a poder participar-hi es poden recollir a partir del dilluns a l’Espai Jove, de 9.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 hores.

«Un any més, hem volgut estar al costat dels nostres joves i oferir-los alternatives d’oci en una nit tan especial com és Halloween, en grups reduïts i amb seguretat. Una activitat perquè els més menuts puguen divertir-se de forma segura, després de tot el que hem viscut enguany», explica Vicens. 

Te puede interesar
Lo más visto