Benicàssim intensifica la neteja i desinfecció en el cementeri davant la celebració de Tots els Sants

A partir del dilluns 26 les tasques de desinfecció seran diàries

General 22 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Limpieza y desinfeccion cementerio

Dins del protocol establit amb la finalitat de garantir la seguretat i la prevenció en les visites al cementeri durant l'última setmana d'octubre i els primers dies de novembre, l'Ajuntament de Benicàssim ha programat un pla especial de neteja i desinfecció. El servei extraordinari ha començat hui i es prolongarà durant el dia de demà; dues jornades en les quals es realitzarà una desinfecció especial posant l'accent en les entrades, eixides, passamans i elements d'ús comú. I serà a partir del pròxim dilluns 26 d'octubre i fins al 2 de novembre quan es realitzen de manera diària tasques contínues de desinfecció perquè les visites al cementeri dels veïns i veïnes de Benicàssim es realitzen amb totes les garanties de seguretat sanitària.

L'edil de Medi Ambient, Elena Llobell, ha comentat que a més del servei extraordinari en el cementeri municipal, «l'Ajuntament de Benicàssim continua amb el servei especial de desinfecció i sanejament d'espais públics amb l'objectiu posat a minimitzar la propagació del Covid-19 en tot el municipi, per la qual cosa de manera diària s'actua en zones vulnerables o susceptibles de major ús pels ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, contenidors, caixers, accessos de comunitats religioses, etc».

Seguint amb el protocol a seguir per a garantir una visita segura al cementeri de Benicàssim per Tots els Sants, l'ajuntament ha establit una sèrie de mesures i recomanacions, seguint el que s'estableix per la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat en relació amb el Dia de Tots els Sants. Així, s'ha acordat establir un horari especial d'obertura de les instal·lacions per als dies 29, 30 i 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre de 8.00 a 18.30 hores de manera ininterrompuda «amb l'objectiu d'evitar grans aglomeracions durant les hores centrals del dia festiu», ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués. És per això que des de l'ajuntament recomanen avançar la visita als dies previs al dia festiu del diumenge, o bé retardar-la al dia 2 per a així evitar una gran afluència de públic durant l'1 de novembre.

Te puede interesar
Lo más visto