El 66% dels espanyols ha cregut tenir COVID19 en més d'una ocasió

Més d'un 43% dels enquestats deixa de respirar i s'ajusta la màscara quan sent tossir a algú a prop. Més del 30% es creua directament de vorera.

Sanitat 24 de octubre de 2020 Redacció
descarga (1)

Toluna, companyia especialitzada en recerca online ha realitzat un estudi a una mostra de 1.555 persones majors d'edat, per a mostrar com el dia a dia dels espanyols està canviant pel COVID-19 i com ens està afectant nivell social i en els nostres hàbits personals.

Els resultats, demostren una inquietud generalitzada sobre la incertesa de no saber si es té COVID o no, en total, el 66% dels espanyols encuestrados confessen que han cregut entre 1 i 10 vegades que en algun moment des de març han estat infectats pel virus. Un 9% d'aquest total afirma que són més de 10 les vegades que ha cregut patir COVID19.

L'estudi fa evident que quan algú tus al nostre voltant tenim una reacció diferent a la que que tindríem fa a penes nou mesos enrere. El 74% dels enquestats assegura en un 44% que deixa de respirar i s'ajusta la màscara seguit de creuar directament de vorera i fins i tot alguns que decideixen girar-se cap a aquesta persona que ha tossit i mirar-la de reüll.

Te puede interesar
Lo más visto