Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consell autoritza l'adhesió de la Diputació de Castelló al projecte de laboratori social per a la innovació en serveis socials

Es realitzen estudis sobre necessitats socials i anàlisis de costos a la província de Castelló

General 25 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Laboratorio-social-UJI-300x188
Firma conveni de col·laboració per construir un laboratori d'investigació Benicarlò-Vinaròs-Uji. Ruvid.org

El Consell ha autoritzat l'addenda al conveni marc entre la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, la Universitat Jaume I de Castelló i els ajuntaments de Vinaròs i de Benicarló pel qual s'integra la Diputació Provincial de Castelló per a la col·laboració en el desenvolupament d'un projecte d'investigació social a la província. Aquest és un projecte de col·laboració que té l'objectiu d'adaptar les polítiques socials a les necessitats i la realitat de les persones a través de la investigació.

En aquest sentit, es pretén la millora contínua dels serveis socials municipals, mitjançant la constitució d'un espai d'investigació aplicada, formació i innovació en matèria de serveis socials en l'àmbit territorial de la província de Castelló.

El conveni entre les diferents administracions i institucions públiques contempla un estudi d'investigació sobre necessitats socials, avaluació i impacte de programes i serveis, anàlisi organitzacional i de costos i indicadors socials, amb l'objectiu de dotar d'eines que permeten la creació d'un model d'atenció social coherent, sòlid i efectiu.

La finalitat de la Conselleria d'Igualtat amb la constitució d'aquests projectes és crear una xarxa de laboratoris socials en la Comunitat Valenciana que es constituïsquen com a referents en innovació i investigació en matèria de serveis socials, igualtat i inclusió.

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

Newsletter