Més de 80 representants veïnals participaran en el desenvolupament de l'agenda urbana sostenible ‘Onda 2030’

L'agenda pretén aplicar en la gestió municipal els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU

Política 25 de octubre de 2020 Redacció
Ond_ ODS_ 01

L'Ajuntament d'Onda ha presentat aquest matí al parc de la Ceràmica el pla d'acció ‘Onda 2030’ per a desenvolupar l'agenda urbana sostenible i aplicar en la gestió municipal els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que proposa l'ONU

Així, durant la setmana vinent s'iniciaran les sessions participatives multisectorials en les quals més de 80 ondenses, entre ells representants municipals, tècnics, empresaris, associacions i entitats locals, compartiran les seues idees i opinions sobre aspectes humans, ambientals, econòmics, socials, tecnològics, culturals, esportius, polítics i institucionals. 

“Davant el gran repte que tenim els governs per a donar resposta a les necessitats de la ciutat pel COVID-19, fem un pas més i ens posem a treballar en aquest pla d'acció. Volem escoltar les idees dels ondenses per a deixar una ciutat millor a les pròximes generacions perquè només així, sumant esforços i cooperant, farem d'Onda un lloc més just, més sostenible i del qual sentir-nos més orgullosos”, ha destacat l'alcaldessa, Carmina Ballester. 

El resultat del procés participatiu serà un full de ruta consensuat que guiarà el rumb d'Onda en convergència a aquests 17 ODS centrats en la cura de les persones i la igualtat real; el creixement sostenible dels nostres territoris; la protecció del medi ambient; fomentar la pau, justícia i una societat inclusiva; i sumar aliances globals. 

La primera sessió participativa tindrà lloc, de manera telemàtica, dimecres que ve 28 d'octubre per a analitzar el punt de partida de la ciutat hui dia. Les següents reunions abordaran la visió de futur sobre Onda i el pla d'actuació. Tota la informació sobre la iniciativa es pot consultar en www.onda2030.es

Te puede interesar
Lo más visto