Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola reforça la senyalització vial en múltiples punts de la localitat

L'Ajuntament ha ampliat i millorat la senyalització viària, tant vertical com horitzontal, en més de 130 punts de la localitat.

General 23 de octubre de 2020 Redacció
IMG_20201023_142455

L'àrea de Serveis de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb la Policia Local, estan duent a terme aquesta setmana la millora de la senyalització viària en múltiples punts del municipi. Des de l'any passat, l'Ajuntament ha ampliat i millorat la senyalització viària, tant vertical com horitzontal, en més de 130 punts de la localitat.
 
"Aquest treball continuat hem de posar-lo en valor també, són tasques no sols de manteniment sinó també d'incorporació de senyalització on no n'hi havia, sobretot en les diferents urbanitzacions" ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, que ha visitat els treballs realitzats al costat de l'edil de l'àrea de Serveis, Jorge Rovira. Durant la setmana pròxima continuaran aquestes tasques que es reprendran novament en les pròximes setmanes per a la millora de la senyalització viària de la carretera Peníscola - Benicarló.

Te puede interesar

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter