La Mostra d’Arts Escèniques reactiva la programació cultural familiar a Castelló

L'últim cap de setmana d’aquesta edició proposa sis espectacles per a tots els públics, repartits entre dissabte i diumenge

Cultura 23 de octubre de 2020 REDACCIÓ
231020 Mostra d'Arts Escèniques (arxiu)

La sisena edició de la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló encara el darrer cap de setmana amb una proposta que reactivarà l’oferta d’activitats culturals familiars a la ciutat. Diumenge acaba l’edició més ambiciosa de la Mostra, la qual ha reservat sis espectacles per deixar el públic amb un bon regust. La regidoria de Cultura de Castelló ha volgut fer protagonistes les xiquetes i els xiquets en la programació d’aquest segon cap de setmana. La titular de l’àrea, Verònica Ruiz, ha convidat les famílies a acostar-se als escenaris principals per a gaudir d’una proposta “pensada per a divertir el públic més jove però que estem segures i segurs que també agradarà als majors”. L’edil ha agraït la bona disposició d’espectadores i espectadors a l’hora de respectar les mesures sanitàries que l’organització ha establert per garantir el benestar de les i els assistents.

La Mostra d'Arts Escèniques de Castelló disposa d'un pla per a ajudar el públic a seguir i complir les mesures sanitàries durant el desenvolupament dels espectacles. Durant el primer tram d'aquesta mostra la bona acollida de la ciutadania va fer possible completar els aforaments en gairebé totes actuacions, sempre respectant les distàncies interpersonals i la utilització de mascaretes i gels hidroalcohòlics.

Així, la jornada de dissabte començarà amb l'actuació de Köseling Cia amb la seua obra ‘Serendipité’ (Hort dels Corders, a les 17.30 hores). Més tard es podrà gaudir de ‘Monsters’ d’Scura Splats (Passadís de les Arts, a les 19.00 hores). A la nit, Improplana interpretarà l’obra ‘Cambrers’ al Passadís de les Arts (22.00 hores). L’actuació de Xarop Teatre prevista per al matí ha hagut de ser cancel·lada, de manera que tota la programació de dissabte es concentrarà en la vesprada.

Diumenge, la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló obrirà amb ‘Tractes bons’ de Cia Trini & Sceneoart (Hort dels Corders, a les 11.30 hores). Just després, actuarà La Inestable amb la seua versió de ‘Romeo y Julieta’ (Hort dels Corders, a les 12.30 hores). El festival tancarà amb la representació de ‘Fred busca el seu conte’ de la companyia Splai Teatre (Passadís de les Arts, a les 17.30 hores).

Te puede interesar
Lo más visto