José Martí es mostra partidari del toc de queda en la Comunitat Valenciana

El president de la Diputació afirma que aquesta mesura “pot preparar un Nadal amb una corba que vaja baixant”

General 24 de octubre de 2020 REDACCIÓ
DSC0971-1

El president de la Diputació, José Martí, s'ha mostrat partidari del toc de queda en la Comunitat Valenciana, una mesura que va anunciar aquest dijous el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i que estan pendents de posar en marxa la setmana que ve tal com han anunciat hui des de la Conselleria de Sanitat. A través de la mateixa es limitarà la mobilitat dels ciutadans entre les 00 hores i les 6 hores.


Martí ha explicat que li sembla una mesura que s'hauria d'aplicar i, en la línia del que va dir ahir el president, Ximo Puig, pensa que pot ser una mesura efectiva i que afecta poc l'economia i concretament el món de la restauració. Per al president de la institució provincial “combinar la salut i l'economia és una de les mesures més efectives. Per això crec que pot tindre un bon resultat perquè es controlen formes de divertiment que són susceptibles de contagis i alhora, el dia a dia, la qual cosa és el discórrer normal dels negocis i de l'activitat ciutadana, es toquen el menys possible”.


També ha assenyalat que “per part nostra té tot el nostre suport i esperem que tinga una extensió generalitzada perquè això pot preparar un Nadal que, dins de tot l'extraordinari, encara puguem viure amb una corba que vaja baixant”.

Te puede interesar
Lo más visto