Amparo Marco: «per a l'Ajuntament el prioritari és la salut pública, que està per damunt de qualsevol altra decisió que es puga prendre a nivell municipal»

La primer edil dóna suport a les decisions que es prenguen des de la Generalitat

Sanitat 26 de octubre de 2020 redacció
16-03-20-Amparo-Marco-680x365_c
La alcaldessa de Castelló, Amparo Marco. Castellón Extra

La alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va assegurar fa una setmana que l’Ajuntament donaria suport a la Generalitat Valenciana si, finalment, sol·licitava el toc de queda a la Comunitat Valenciana per frenar els contagis. 

La primer edil va recordar que, abans de l’estat d’alarma de març, des de l’ajuntament es va començar a prendre decisions per a que «afectara el mínim possible a la població de Castelló».

Respecte al toc de queda, va assenyalar que «si cal prendre aqueixes mesures, l'Ajuntament farà costat a la Generalitat, com secunda des del primer moment al Govern d'Espanya». «Això no es tracta de signes polítics ni d'institucions, es tracta de salut pública, de ciutadania, perquè estem parlant de la vida o la mort», ha afegit.

Per a Marco, «qualsevol mesura que supose la preservació de la salut pública i evite una sola mort o un sol contagi, ací estarà l'Ajuntament de Castelló, com ha estat sempre». En aquesta línia, ha aclarit que per a l'Ajuntament «el prioritari és la salut pública, que està per damunt de qualsevol altra decisió que es puga prendre a nivell municipal».

Te puede interesar
Lo más visto