Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Mostra d’Arts Escèniques tanca la sisena edició amb el suport als professionals del sector de Castelló

Una àmplia programació plagada d’estrenes i el compliment estricte de les mesures de sanitàries han caracteritzat la celebració del festival

Cultura 26 de octubre de 2020 Redacció
1570994574image00006_Multimedia-ampliada_NoticiaAmpliada
Foto. Carlos Pascual

La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló tanca aquest diumenge la sisena edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara. Aquest segon cap de setmana, la programació ha estat centrada en els espectacles familiars, molts dels quals han estat a càrrec de companyies de les comarques de Castelló. El suport als professionals del territori ha estat un dels pilars fonamentals d'aquesta edició de la Mostra, en què també s’ha fet una clara aposta per acostar a la ciutats espectacles de tot l’estat i estrenes nacionals que han ajudat a construir una programació «de gran qualitat».

Així l’ha qualificat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha agraït «la immillorable acollida que aquesta Mostra ha tingut entre el públic». «Malgrat les limitacions que ens marquen les mesures sanitàries, hem cobert els aforaments i hem comptat amb la total col·laboració de les persones assistents per corroborar, una vegada més, que la cultura és segura», ha assegurat l’edil, qui també ha informat que les nova resolució que entra en vigor aquesta matinada no afectarà les activitats previstes per a demà, ja que tots els espectacles es desenvolupen seguint un estricte protocol de mesures sanitàries i finalitzen dins l’horari de vesprada.

La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló deixa aquest dissabte els aforaments complets. Aquesta vesprada, «Serendipité» de Köseling Cia ha integrat la dansa i el teatre en un espectacle que també ha comptar amb matisos del circ i de la música. «Monsters», d’Scura Splats, ha oferit amb un espectacle animat on la música ha estat la gran protagonista. Aquesta nit arribarà el moment de la improvisació teatral amb «Cambrers», d’Improplana.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter