La Diputació de Castelló dona el seu suport a l'estat d'alarma aplicat pel Govern central

José Martí assegura que, malgrat les bones dades de la Comunitat, la mesura servirà per evitar mals majors

Sanitat 26 de octubre de 2020 Redacció
Jose-Marti-i-Virgina-Marti-en-la-roda-de-premsa

La Diputació de Castelló a traves del seu president, José Martí, ha donat el seu suport a l'estat d'alarma aplicat pel Govern central en la vesprada d'ahir.

Tot i que la Comunitat Valenciana és una de les regions amb menor incidència de contagis, Martí creu que aquesta mesura serveix per a reforçar la lluita contra la pandèmia i "evitar mals majors" tant a nivell humà com econòmic. Per tant, el president de la Diputació secunda tant l'estat d'alarma com el toc de queda que va anunciar la Generalitat fa tres dies. "Estem en un moment crucial i, encara que són mesures dures, són sens dubte necessàries i calç seguir-els amb disciplina”, ha sentenciat Martí.

El president de la Diputació també ha afirmat que espera que aquesta mesura del Govern siga secundada per tots els grups polítics de les Corts Generals: "És necessari que entre tots siguem capaços de frenar l’expansió de la COVID-19 i mantindre l’activitat econòmica del país”.

Martí ha assegurat que és fonamental mantindre's alerta davant l'arribada de la segona ona de la COVID-19 i ha anomenat a la responsabilitat de tots els ciutadans i a restringir les activitats socials el màxim possible amb la finalitat de contindre la pandèmia. 

Te puede interesar
Lo más visto