Morella estudia mesures més restrictives per l'augment de positius en covid-19 en la localitat

Les proves PCR fetes en la residència de la localitat dels Ports han donat negatiu

Sanitat 26 de octubre de 2020 redacció
DSC_1523cop
Morella. Ajuntament de Morella

Morella comunica que son «al voltant de 40» les persones que actualment són positius confirmats per proves PCR de coronavirus. Així ho indica en un comunicat fet públic ahir diumenge, en el qual celebra que «han donat negatiu totes les proves realitzades en la residència de majors» de la localitat dels Ports.

«En la resta dels casos relacionats amb els brots detectats, s'han diagnosticat diversos positius. Per tant, tindríem, en aquests moments, al voltant de 40 persones amb PCR positiu a Morella», assenyala la nota del consistori de Morella, que està pendent de rebre encara alguns resultats, «entre els quals estaria tot el personal i usuaris del Centre de Dia, que des de divendres 23 es manté tancat, de manera preventiva».

«Per tant, desgraciadament, es constata un augment del nombre de contagis a la nostra ciutat», segueix el comunicat, que davant aquesta situació està «en permanent coordinació amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública». Aquesta, està avaluant la situació per a poder establir «noves mesures més restrictives per als pròxims dies» amb l'objectiu de contindre i disminuir els contagis a Morella.

Te puede interesar
Lo más visto