Onda suspendrà el pagament de les taxes de terrasses en el 2021

També s'ampliarà la superfície de terrasses per a garantir la distància de seguretat

Política 26 de octubre de 2020 Redacció
TERRAZAS_01

L'Ajuntament d'Onda aprovarà en el pròxim Ple de l'11 de novembre la modificació de l'ordenança fiscal reguladora per a suprimir la taxa de terrasses durant 2021. Aquesta mesura, que pren el govern municipal després d'escoltar als hostalers locals, persegueix ajudar a tirar avant a aquest sector colpejat per la crisi i afectat per les restriccions sanitàries.

Així, més de 60 establiments ondenses es beneficiaran d'aquesta normativa així com del permís, sota aprovació de la Policia Local, per a ampliar la superfície de terrasses a fi de garantir la distància social i contrarestar les limitacions d'aforament a l'interior dels locals.

En el cas dels bars i restaurants que ja hagen pagat part de la llicència per a 2021 se'ls exonerarà del pagament quan sol·liciten la renovació per a 2022.

El regidor d'Ordenació del Territori, Juan López, ha ressaltat que “és moment de ser útils als nostres empresaris davant les restriccions que afecten el sector i ajudar-los a fer front a la crisi. Continuem treballant per a aconseguir, entre tots, que Onda torne a recuperar tota l'esplendor i dinamisme del sector hostaler, pilar fonamental de l'economia ondense”.

Aquesta no és l'única iniciativa que ha posat en marxa l'Ajuntament per a ajudar als negocis locals, ja que des  de que es va decretar l'estat d'alarma s'ha executat el Pla d'Impuls als Autònoms, amb ajudes de fins a 2.400 euros ja pagades; l'app ‘Onda Shopping’ per a fomentar el comerç local; o el recent Pla Supera, dotat amb 200.000 euros, per als establiments ondenses que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus.

Te puede interesar
Lo más visto