Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda suspendrà el pagament de les taxes de terrasses en el 2021

També s'ampliarà la superfície de terrasses per a garantir la distància de seguretat

Política 26 de octubre de 2020 Redacció
TERRAZAS_01

L'Ajuntament d'Onda aprovarà en el pròxim Ple de l'11 de novembre la modificació de l'ordenança fiscal reguladora per a suprimir la taxa de terrasses durant 2021. Aquesta mesura, que pren el govern municipal després d'escoltar als hostalers locals, persegueix ajudar a tirar avant a aquest sector colpejat per la crisi i afectat per les restriccions sanitàries.

Així, més de 60 establiments ondenses es beneficiaran d'aquesta normativa així com del permís, sota aprovació de la Policia Local, per a ampliar la superfície de terrasses a fi de garantir la distància social i contrarestar les limitacions d'aforament a l'interior dels locals.

En el cas dels bars i restaurants que ja hagen pagat part de la llicència per a 2021 se'ls exonerarà del pagament quan sol·liciten la renovació per a 2022.

El regidor d'Ordenació del Territori, Juan López, ha ressaltat que “és moment de ser útils als nostres empresaris davant les restriccions que afecten el sector i ajudar-los a fer front a la crisi. Continuem treballant per a aconseguir, entre tots, que Onda torne a recuperar tota l'esplendor i dinamisme del sector hostaler, pilar fonamental de l'economia ondense”.

Aquesta no és l'única iniciativa que ha posat en marxa l'Ajuntament per a ajudar als negocis locals, ja que des  de que es va decretar l'estat d'alarma s'ha executat el Pla d'Impuls als Autònoms, amb ajudes de fins a 2.400 euros ja pagades; l'app ‘Onda Shopping’ per a fomentar el comerç local; o el recent Pla Supera, dotat amb 200.000 euros, per als establiments ondenses que han hagut de tancar amb motiu de rebrots del coronavirus.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter