Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda adapta les activitats del Dia de Tots Sants a una programació en línia

El consistori se suma a la campanya de promoció de la lectura «Espanta la por»

Cultura 26 de octubre de 2020 redacció
Onda Tots Sants
El regidor de Biblioteques, Innovació i Joventut d'Onda, Vicent Bou presentant les activitats. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha organitzat una programació online per a commemorar el Dia de Tots els Sants i donar a conéixer els monstres de la literatura valenciana. D'aqueixa manera, el consistori se suma a la campanya de promoció de la lectura «Espanta la por», impulsada pel Museu Valencià d'Etnologia.

Les famílies ondenses podran gaudir, des del 27 fins al 30 d'octubre, d'activitats per a totes les edats com un taller de cuina, un contacontes en to d'humor, un taller de maquillatge, una escape room especial ambientada en aquesta època de l'any i un conjunt de relats de por per a adults gravats en diverses localitzacions de la ciutat. Totes aquestes activitats es podran seguir a través del canal de YouTube i les xarxes socials de la Biblioteca d'Onda.

El regidor de Biblioteques, Innovació i Joventut de l'Ajuntament d'Onda, Vicent Bou, ha explicat davant els mitjans que «amb aquesta programació volem donar visibilitat al valor de l'imaginari i la cultura popular valenciana i ondense». A més, ha assenyalat que a causa de les mesures restrictives davant la Covid-19, aquesta ocasió s'han adaptat totes les activitats de manera telemàtica per a poder continuar gaudint d'aquesta festivitat.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Newsletter