Onda adapta les activitats del Dia de Tots Sants a una programació en línia

El consistori se suma a la campanya de promoció de la lectura «Espanta la por»

Cultura 26 de octubre de 2020 redacció
Onda Tots Sants
El regidor de Biblioteques, Innovació i Joventut d'Onda, Vicent Bou presentant les activitats. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha organitzat una programació online per a commemorar el Dia de Tots els Sants i donar a conéixer els monstres de la literatura valenciana. D'aqueixa manera, el consistori se suma a la campanya de promoció de la lectura «Espanta la por», impulsada pel Museu Valencià d'Etnologia.

Les famílies ondenses podran gaudir, des del 27 fins al 30 d'octubre, d'activitats per a totes les edats com un taller de cuina, un contacontes en to d'humor, un taller de maquillatge, una escape room especial ambientada en aquesta època de l'any i un conjunt de relats de por per a adults gravats en diverses localitzacions de la ciutat. Totes aquestes activitats es podran seguir a través del canal de YouTube i les xarxes socials de la Biblioteca d'Onda.

El regidor de Biblioteques, Innovació i Joventut de l'Ajuntament d'Onda, Vicent Bou, ha explicat davant els mitjans que «amb aquesta programació volem donar visibilitat al valor de l'imaginari i la cultura popular valenciana i ondense». A més, ha assenyalat que a causa de les mesures restrictives davant la Covid-19, aquesta ocasió s'han adaptat totes les activitats de manera telemàtica per a poder continuar gaudint d'aquesta festivitat.

Te puede interesar
Lo más visto