Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules pren noves mesures preventives davant la convid-19

Suspèn els actes públics municipals fins al pròxim 15 de novembre

Coronavirus 26 de octubre de 2020 Redacció
IMG_7346
l’alcalde de Nules, David García

La Junta de Govern Local, davant de la situació derivada per la Covid-19 i el repunt de contagis registrat a Nules en les últimes setmanes, ha acordat prendre noves mesures per a frenar i previndre la propagació del virus en la localitat.

Per tant, fins al pròxim 15 de novembre es suspenen tots els actes públics municipals programats pels diferents departaments de l’ajuntament; i se suspèn també l’autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM. A més,  es retarda l’inici dels programes corresponents a la Unitat Respir i Conviu, que estava previst començar en els pròxims dies, fins a l’1 de desembre. Així doncs, s’han tancat els vestuaris tant del camp de futbol com del poliesportiu municipal, i no s’autoritzarà el seu ús ni per als entrenaments ni per a les competicions.

Per altra banda, es va a reforçar els torns de la Policia Local, especialment els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social en aquelles zones on s’ha observat més incompliments, i vigilar també el toc de queda nocturn dictaminat per la Generalitat Valenciana. «Són mesures amb les que es vol reforçar les que han establert el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana que s’ampliaran  segons evolucione la situació sanitària en els pròxims dies. En aquests moments la responsabilitat de cadascú de nosaltres és molt important», comenta l’alcalde de Nules, David García.

Es vol també reforçar els missatges a la ciutadania, mitjançant el ban municipal i les xarxes socials, per a conscienciar a la població de l’importància de complir amb totes les recomanacions que es fan des de les diferents administracions.

Te puede interesar

Newsletter