Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El planetari de Castelló organitza el segon curs d’aprofundiment en astronomia del Planetari desprès de l’èxit del primer

El programa consta de set sessions en total, impartides per German Peris i dividides en una part teòrica i una altra més pràctica.

General 26 de octubre de 2020 Redacció
261020 Curs Astronomia Planetari

El Planetari de Castelló ha organitzat el curs d’Aprofundiment en Astronomia, després de l’èxit que ja va assolir en el primer sobre la iniciació en aquest camp. En aquesta ocasió s’han tornat a esgotar les 30 places que s’oferien. L’actual curs s’estendrà fins el 28 de novembre i les sessions són cada dissabte de vesprada, de 16.45 hores fins a les 19.45 hores.

«El Planetari és un espai fonamental per a la divulgació científica i aquest curs és un bon exemple d’aquest objectiu, ja que combina la formació teòrica amb la pràctica», ha assegurat l’edil de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha celebrat la bona resposta que «una proposta de qualitat com aquesta» ha tingut entre el públic de Castelló.

Així, el programa consta de set sessions en total, impartides per German Peris i dividides en una part teòrica i una altra més pràctica. Ambdues es duen a terme en les instal·lacions del Planetari, on estan garantides les mesures sanitàries. La proposta està adreçada a persones amb un coneixement previ de la matèria i que, per tant, volen saber més sobre les diferents tècniques i recursos que els permetran seguir desenvolupant la seua afició.


En la part teòrica, el curs planteja com a objectius obtindre un coneixement general del sistema solar, arribar a explorar i ubicar-lo en la galàxia, conèixer les estrelles i com evolucionen, investigar sobre l'origen i l’evolució de l’univers i assolir un grau més alt en les tècniques d’observació en astronomia. D’altra banda, en la part més pràctica del curs es busca entendre els moviments del cel, aprofundir en els diferents sistemes de telescopis i muntures,

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter