Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Comunitat Valenciana represa el programa Eurodisea que es va paralitzar el mes d'abril per la pandèmia

Wallonie, Bruxelles-Capitale, Bourgogne-Franche-Comte, Madeira i la Comunitat Valenciana, han decidit continuar amb aquest programa de formació a joves graduats d'entre 18 i 30 anys

Educació 26 de octubre de 2020 REDACCIÓ
EURODISEA

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha représ la seua participació en el programa Eurodisea, que ofereix a joves europeus la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en empreses i entitats d'altres regions. Aquesta iniciativa es va paralitzar el mes de març passat amb motiu de la pandèmia. Cinc regions, Wallonie, Bruxelles-Capitale, Bourgogne-Franche-Comte, Madeira i la Comunitat Valenciana, han decidit continuar amb aquest programa de formació a joves d'entre 18 i 30 anys graduats. Anteriorment, participaven un total de 18 regions en el programa.

«Des de la Generalitat considerem essencial continuar participant en aquesta mena d'iniciatives que contribueixen a facilitar a la gent jove una experiència laboral a l'estranger, que fomenten la mobilitat, l'aprenentatge de llengües, l'aportació de capital humà a les empreses i el desenvolupament d'una consciència europeista», ha assenyalat el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler. «Revitalitzar l'economia significa posar tot el talent possible a la disposició de les empreses perquè l'eixida de la crisi siga el més ràpida possible, i que la nostra economia torne prompte a generar creixement i creació d'ocupació», ha explicat Vicent Soler.


Pràctiques en institucions i empreses

Aquestes persones joves realitzaran pràctiques en diverses institucions i empreses de la Comunitat Valenciana, com ara, la Universitat Jaume I (UJI), el Institut Valencià de la Conservació i Restauració i Investigació, l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), els ajuntaments d'Alzira, Altea o Benissa, la mancomunitat de la Ribera Alta i diverses empreses a Elx, Paterna, Torrent i València.

Te puede interesar

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter