La Comunitat Valenciana represa el programa Eurodisea que es va paralitzar el mes d'abril per la pandèmia

Wallonie, Bruxelles-Capitale, Bourgogne-Franche-Comte, Madeira i la Comunitat Valenciana, han decidit continuar amb aquest programa de formació a joves graduats d'entre 18 i 30 anys

Educació 26 de octubre de 2020 REDACCIÓ
EURODISEA

La Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic ha représ la seua participació en el programa Eurodisea, que ofereix a joves europeus la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en empreses i entitats d'altres regions. Aquesta iniciativa es va paralitzar el mes de març passat amb motiu de la pandèmia. Cinc regions, Wallonie, Bruxelles-Capitale, Bourgogne-Franche-Comte, Madeira i la Comunitat Valenciana, han decidit continuar amb aquest programa de formació a joves d'entre 18 i 30 anys graduats. Anteriorment, participaven un total de 18 regions en el programa.

«Des de la Generalitat considerem essencial continuar participant en aquesta mena d'iniciatives que contribueixen a facilitar a la gent jove una experiència laboral a l'estranger, que fomenten la mobilitat, l'aprenentatge de llengües, l'aportació de capital humà a les empreses i el desenvolupament d'una consciència europeista», ha assenyalat el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler. «Revitalitzar l'economia significa posar tot el talent possible a la disposició de les empreses perquè l'eixida de la crisi siga el més ràpida possible, i que la nostra economia torne prompte a generar creixement i creació d'ocupació», ha explicat Vicent Soler.


Pràctiques en institucions i empreses

Aquestes persones joves realitzaran pràctiques en diverses institucions i empreses de la Comunitat Valenciana, com ara, la Universitat Jaume I (UJI), el Institut Valencià de la Conservació i Restauració i Investigació, l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL), els ajuntaments d'Alzira, Altea o Benissa, la mancomunitat de la Ribera Alta i diverses empreses a Elx, Paterna, Torrent i València.

Te puede interesar
Lo más visto