Toc de queda: 77 denúncies en dos dies a Castelló

Una veintena de multes han sigut per incomplir les restriccions de mobilitat nocturna

Sanitat 27 de octubre de 2020 redacció
1603632373_490054_1603632763_noticia_normal_recorte1
Carrers de CAstelló buits. Cadena Ser

Les mesures restrictives de mobilitat nocturna van entrar en vigor la matinada del diumenge i a conseqüència del toc de queda els carrers es van quedar buits a partir de l’una de la matinada (a partir d’ahir a les 00.00 hores), però no tota la gent va ser responsable i va complir les normes, la Policia Local de Castelló va imposar 77 denúncies per no respectar la resolució de la Generalitat Valenciana davant la pandèmia.

D’aquesta manera, els agents han imposat en els dos primers dies de toc de queda, un total de 21 multes per incomplir la mobilitat nocturna; sis sancions per molèsties o reunions en domicilis; cinc per reunions i grups de sis persones en la via pública; i una a un establiment.

A aquestes denúncies hi ha que sumar 14 sancions econòmiques per beure alcohol en la via pública i 30 per no portar màscara, malgrat que aquesta prohibició ja va entrar en vigor amb anterioritat.

Sancions al Maestrat 

No sols s’han registrat sancions en la capital de la Plana, també es van interposar denúncies en les localitats del Maestrat Vinaròs i Benicarló. A Vinaròs es va sancionar a deu persones.

De la mateixa forma, a Benicarló es van tramitar 15 requeriments: nou d’ells per incomplir el horari en els bars; quatre per no fer ús de màscara; una per consumir en barra i un altra per haver-hi més de sis persones en una taula d’una terrassa d’un bar. Hi ha que recordar que amb la nova normativa el màxim de persones que poden haver-hi a una taula son sis i que el consum en barres de bar està prohibit.

Malgrat aquests correctius, tant Puig com el president de la Diputació, José Martí, i l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, van lloar l'esforç de la ciutadania en general davant aquestes limitacions imposades per a intentar atallar la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto