El Castelló perd per la mínima (0-1) contra el Girona i encadena tres derrotes consecutives

Els albinegres tornaren a jugar un bon partit però, altra volta, la falta d'efectivitat li va passar factura

Esports 27 de octubre de 2020 Redacció
img_edmartinez_20201024-214558_imagenes_md_terceros_5f9482dff018b292435157-k7aC-U484285027417Qi-980x554@MundoDeportivo-Web

El  CD Castelló va caure per 0-1 en el partit de la jornada 8 de la Liga SmartBank que li enfrontava al Girona en l'Estadi de Castalia. Els albinegres tornaren a jugar un bon partit i dominaren en moltes fases al rival però, una volta més, al igual que en el partit contra Las Palmas, la falta d'efectivitat de cara al gol va pesar massa als de Óscar Cano que queden prou tocats després d'encadenar tres derrotes consecutives.

Arrancava un partit clau en l'Estadi de Castalia, els orelluts venien de encadenar dos derrotes consecutives enfront Las Palmas i el Lugo i necessitaven revertir la mala dinàmica. Buscant aquesta reacció Cano va introduir quatre novetats en el onze inicial, Óscar Whalley, Guillem Jaime, Álvaro Fidalgo i César Díaz entraven i se quedaven fora Álvaro Campos, Muguruza, Carles Salvador i Josep Señé.

El partit va començar igual que a Gran Canaria amb els albinegres dominant a un Girona que també va introduir quatre novetats en el seu equip titular. Els orelluts menejaven el baló millor que el rival però continuava faltant creativitat en tres quarts de camp per a crear ocasions clares. Els gerundenses estaven molt sòlids en defensa i pareixia que no els molestava que el Castelló domines la possessió.

No va ser fins al minut 27 quan va arribar la primera aproximació amb un bon centre des de la banda de Rubén Díez que Lapeña va cabotejar i que va acabar per damunt de la porteria de Juan Carlos.

Ja en els últims minuts de la primera part, el conjunt visitant començava a generar més perill al Castelló. Primer va ser Gerard Gumbau en el minut 31 amb un fort llançament perillós que va acabar prop de la porteria de Whalley i més tard, en el 42, el Girona va aprofitar un altre error defensiu del Castelló a l'hora de treure la pilota. Sylla va estar més ràpid que la defensa albinegra, va robar la pilota i va posar un centre al segon pal que Eric Franquesa va manar al fons de la porteria local. Gol psicològic abans de acabar el descans que posava per davant als gerundenses, 0-1.

La segona part va començar amb un Castelló dominador que estrenyia al rival en la seua àrea. En el minut 49 Rubén Díez va provar a Juan Carlos amb un llançament ajustat que va detindre el meta visitant i més tard en el 56 va ser Gus Leds el que llançava des de la frontal de l'àrea, però es tornava a trobar amb una bona intervenció de Juan Carlos.

Cano veia que el gol no arribava i va moure fitxa, en el minut 68 va fer un doble canvi, varen entrar Señe i Paolo Fernandes i es van retirar Rubén Díez i César Díaz. Però l'efecte va ser contrari, l'equip no generava ocasions cosa que si que feia el Girona que va introduir en el camp al màxim golejador l'any passat Cristian Stuani que va fer treure la paciència a la defensa albinegra jugant molt bé d'esquenes i aguantant pilotes clau per al seu equip.

Solament en els minuts afegits, Lapeña va disposar de la més clara per a ficar l'empat. Sense porter li va arribar una passada des de la banda de Paolo però la pilota li va passar entre les cames. No era el dia tampoc, la sort no estava de part dels orelluts que tornaren a caure (0-1) per tercera volta consecutiva i s'apropen a la zona de descens.

Tocarà esperar per a revertir la situació fins al dimecres quan els orellut s'enfrontaran al Almería. El partit es jugarà en l'Estadi de Castalia a les 19:00.