L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, es reuneix amb la consellera de Sanitat per a seguir l'evolució dels contagis i coordinar les mesures

La Generalitat anunciarà el divendres si manté les restriccions especials a Onda o les suprimeix depenent de l'evolució dels positius

Sanitat 27 de octubre de 2020
03. REUNIÓN CONSELLERA
Reunió de l'alcaldessa d'Onda amb la consellera de Sanitat. Ajuntament d'Onda

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, per a seguir de primera mà l'evolució dels contagis per Covid-19 a Onda i, alhora, estudiar i coordinar mesures conjuntes per a frenar la propagació del virus i millorar l'atenció sanitària dels ondenses.

En la trobada telemàtica, Barceló ha traslladat a la primera edil que el divendres la Generalitat Valenciana anunciarà, després d'estudiar l'evolució de la pandèmia en la localitat, si manté les 22 restriccions especials imposades a Onda o, en cas que es mantinga la tendència a la baixa dels contagis, les suprimeix i queden vigents solo les relatives a l'última resolució del Diari Oficial de la Comunitat Valenciana del 24 d'octubre.

En aquest sentit, Ballester va traslladar a la consellera la «absoluta predisposició de l'Ajuntament amb Salut Pública per a fer front junts al virus. És moment d'estrényer la col·laboració i coordinar accions entre el govern autonòmic i local per a millorar l'atenció sanitària dels ondenses», afirmava Ballester. 

En l'última actualització de dades de Salut Pública d'aquest matí, Onda ha baixat de 57 a 33 casos actius per coronavirus.

Especial atenció amb el Centre de Dia i Ocupacional

L'alcaldessa també va sol·licitar a la consellera que a l'hora d'estudiar les restriccions la conselleria tinguera una especial sensibilitat amb els usuaris del Centre de Dia i Centre OcupacionalEl Vaig moldre’, ja que amb les restriccions especials a Onda es va ordenar el tancament temporal de tots dos centres, com a mesura preventiva, i els professionals alerten que no és bo per a l'usuari estar tant de temps sense rebre el seu tractament. Per a contrarestar aquesta mesura, el consistori va mediar amb l'empresa que presta el servei al Centre de Dia per a oferir atenció domiciliària als 30 usuaris.

Te puede interesar
Lo más visto