Ciutadans demana lideratge, valentia i eficàcia a la Diputació per afrontar els reptes de la província

Fernández torna a tendir la mà al bipartit «per defensar els interessos dels castellonencs i combatre el nou horitzó que ens ha deixat la pandèmia»

General 27 de octubre de 2020 Redacció
50535933338_359289cbae_k
Cristina Fernández, portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha demanat en el Debat de l'Estat de la Província, «valentia, lideratge i eficàcia a l'equip de Govern de l'Administració provincial». «Si de veritat es creuen l'autonomia i el municipalisme, no abandonen als pobles. És a dir, posen en marxa les ajudes dins del termini i en la forma escaient, no com ha passat amb el temporal Gloria o el Pla Reactiva», ha manifestat Fernández.   

Així mateix, la diputada ha ressaltat que «és important que siguen valentes i lideren les principals reivindicacions per a la província en matèria sobretot d'infraestructures i no s'amaguen darrere del consens ni dels seus partits». «El consens és important, però si aquests no van acompanyats de fets no serveixen per a res», ha destacat el portaveu, qui ha apuntat que «la coordinació no pot ser submissió a la Generalitat, com ha quedat palesa en casos com la desmantellament encobert de l'Hospital Provincial, el col·lapse de l'Atenció Primària o el caos en la supressió del Centre d'Acolliment de Penyeta». 

Quant a la gestió de la pandèmia, Fernández ha assenyalat que «el Pla Reactiva cal reactivar-lo i ampliar-lo». «No es pot vendre a so de bombo i platerets un pla per a posar-lo en marxa en 2021 i en plena segona ona», ha ironitzat la portaveu i ha demanat que «de cara als comptes del pròxim any, sí que es tinguen en compte les propostes de les reunions sectorials amb la societat civil ja que no s'han inclòs en aquest pla».      

Finalment, la portaveu ha tornat a tendir la mà a l'equip de Govern i ha assegurat que «en Cs compten amb dos diputats lleials a la província per a defensar els interessos dels castellonencs i combatre el nou horitzó que ens deixa la pandèmia».

Te puede interesar
Lo más visto