Castelló no cobrarà la taxa de fems als locals d’oci nocturn i demanarà suport al sector en el ple

L'equip de govern pren noves mesures per a contribuir a minimitzar els efectes de la pandèmia després del tancament dels locals

General 27 de octubre de 2020 REDACCIÓ
27-10-20 Reunión Jorge Ribes ocio nocturno

L'Ajuntament de Castelló no cobrarà la taxa de fems als locals d'oci nocturn de la ciutat corresponent al període comprés entre la declaració del primer estat d'alarma (14 de març) i final del 2020. Una mesura que pren l'equip de govern per a ajudar a minimitzar els efectes econòmics que la crisi sanitària per coronavirus ha provocat i està provocant en el sector, l'activitat del qual va tancar durant el primer estat d'alarma i després, des de mitjan agost fins a l'actualitat, com a mesura de prevenció enfront de la covid-19.

 El regidor d'Activitats i Joventut, Jorge Ribes, ha mantingut aquesta setmana una nova reunió amb representants dels locals d'oci nocturn de Castelló. «Des de l'Ajuntament estem treballant des del minut zero de la pandèmia per a ajudar a minimitzar els seus efectes socials i econòmics en tota la ciutat, i mesures com l'exempció de la taxa de fems a l'oci nocturn, o la línia d'ajudes d'un milió d'euros a la qual poden optar, són algunes d'elles, i així li ho he traslladat personalment al sector», ha apuntat el regidor.

En aquesta línia, l'equip de govern també presentarà en el ple d'aquest dijous una declaració institucional de suport al sector de l'oci nocturn, en la qual s'acorda donar suport a la taula de treball acordada en la Diputació de Castelló en el ple del 20 d'octubre, en la qual els professionals exposen la seua situació i es determinen les accions més oportunes per a frenar les pèrdues del sector. A més, s'insta a estudiar la posada en marxa de les mesures necessàries que deriven de les conclusions de la taula de treball de la Diputació, a través dels pressupostos municipals del 2021.

Te puede interesar
Lo más visto