Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Marco aborda amb el Govern la situació epidemiològica i les noves mesures anticovid

Amparo Marco: «Els ajuntaments estem tenint un paper fonamental en la gestió del coronavirus»

Coronavirus 27 de octubre de 2020 REDACCIÓ
27-10-20 Reunión Marco FEMP

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, com a membre de la Junta de Govern de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha mantingut hui una reunió telemàtica amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i la ministra de Política Territorial, Carolina Darias. Una trobada en la qual s'ha abordat amb els ajuntaments la situació epidemiològica i les mesures a aplicar per a contindre el coronavirus.

«Els ajuntaments estem tenint un paper fonamental en la gestió del coronavirus i així ha quedat palés en la reunió mantinguda aquest dimarts en el si de la FEMP ambs els ministres de Sanitat i Política Territorial, on s'ha abordat la necessitat d'establir una línia de comunicació fluida i constant entre les autoritats sanitàries i els ajuntaments per a millorar l'efectivitat de totes les mesures a nivell local», ha explicat l'alcaldessa. «Hem demostrat que tenim capacitat de lideratge a l'hora de fer efectives les mesures per a evitar la propagació del coronavirus i en aqueixa línia continuarem treballant de la mà del Govern i en base a les directrius que marquen les autoritats sanitàries», ha detallat la primera edila.

Te puede interesar

020621_REUNION_VACUNACION-1

Nova recepció de vacunes

Redacció
Coronavirus 08 de febrero de 2021

Ximo Puig garantix que la Comunitat Valenciana rebrà més de mig milió de dosi de vacunes contra la COVID-19 fins al 31 de març.

Newsletter