L'Ajuntament de Benicàssim elimina els sots de la Gran Avinguda

Els treballs s'estenen a l'avinguda Barcelona, Mohino, Doctor Fleming i Serradal

General 28 de octubre de 2020 Redacció
mejora pavimentacion

L'Ajuntament de Benicàssim ha iniciat aquesta setmana unes obres de pavimentació en diferents vials del municipi.

Com explica el regidor d'Urbanisme i Mobilitat, Carlos Díaz “després de la temporada estival i ara que ha disminuït el trànsit i amb l'objectiu de minimitzar les molèsties, hem començat els treballs de reparació dels ferms en pitjor estat millorant així la pavimentació en vials tan utilitzats com la Gran Avinguda”. En aquest vial ja han començat els treballs que també s'estenen a l'avinguda Barcelona, Mohino, Doctor Fleming i Serradal.

Com ha continuat explicant Carlos Díaz, l'actuació s'engloba dins del contracte del manteniment de vies públiques “i bàsicament consisteix a fresar el ferm danyat i substituir-lo per formigó i asfalt”. S'estima que les obres finalitzen la setmana vinent. Al mateix temps es condicionarà un camí per als vianants, paral·lel al carril bici en l'antic traçat del ferrocarril.

D'altra banda, a més dels treballs de pavimentació, l'ajuntament continua realitzant rebaixes en voreres de la Gran Avinguda Jaume I per a millorar l'accessibilitat en el mitjà urbà a persones amb mobilitat reduïda.

Te puede interesar
Lo más visto