La Guàrdia Civil de Vinaròs desmantella una organització criminal dedicada al tràfic de drogues

Set persones han sigut detingudes i dos d'elles ingressaran a la presó

Successos 28 de octubre de 2020 redacció
1603819821_649830_1603820207_noticia_normal_recorte1
Diners, telèfons, droga i altres objectes incautats per la Guàrdia Civil. Guàrdia Civil

Una organització criminal dedicada al tràfic d'estupefaents que tenia la seua seu a Vinaròs ha sigut desmantellada per la Guàrdia Civil. L’operació es trobava dins de la lluita per a combatre la distribució i venda de substàncies estupefaents a la província.

Els agents han detingut en total a 7 persones per un suposat delicte de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals i organització criminal. Dels detinguts, sis eren del mateix clan familiar i també ha sigut investigada una dona que treballava per a aquest grup.

La investigació va començar durant el mes de juny passat, quan els guàrdies van comprovar que en un domicili i en un local regentat pels ara detinguts hi havia una gran afluència de persones per breu espai de temps, corroborant que es tractaven de punts de venda de droga a la menuda.

Durant els mesos posteriors es va desenvolupar l'operació, on l'obtenció de proves va ser determinant perquè el passat 23 d'octubre es procedira a la fase d'explotació d'aquesta, el resultat de la qual va culminar amb la detenció dels implicats i la desarticulació de dos punts de venda i distribució de droga a la província.

La Guàrdia Civil va procedir al registre simultani de quatre domicilis i un establiment hostaler, tots ells situats en la localitat de Vinaròs, confiscant-se un total de 210 grams de cocaïna, 150 grams en roca i més de 100 dosi, a més d'al voltant de 20.000 euros en metàl·lic, sis turismes d'alta gamma i una motocicleta, així com un altre tipus d'efectes.

L'Operació ha sigut duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs, amb el suport d'unitats especialitzades de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló (USECIC), Servei Cinològic.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Vinaròs, qui ha decretat l'ingrés a la presó de 2 d'ells.

Te puede interesar
Lo más visto