Almenara restaurarà i adequarà el búnquer situat en la zona de Trascastell

La Conselleria de Qualitat Democràtica ha otorgat una subvenció al Govern Municipal de 6.000 euros per dur a terme les actuacions

General 28 de octubre de 2020 redacció
24802918
Bunquer d'Almenara. Wikiloc

La Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica a donat una subvenció a l’ajuntament d’Almenara per la qual restaurarà i adequarà el búnquer situat en la zona de Trascastell, dins del que va ser la línia XYZ durant la Guerra Civil. Aquesta ajuda està dins del capítol de les ajudes destinades a la Memòria Històrica.

Per poder iniciar les actuacions que estan valorades en uns 6.000 euros, fa falta l’autorització de la Direcció General de Patrimoni, que forma part de la Conselleria de Cultura. Les actuacions consistirien en el desbrossament i la neteja de la zona, així com també del propi blocaus que es repararia, a més hi haurà senyalització del mateix i promoció en el catàleg local.

L'alcaldessa d'Almenara assenyala que «aquesta actuació entra dins de la nostra línia de recuperar el patrimoni local combinant-lo amb la memòria històrica tal com succeeix amb el Centre d’Interpretació de la Línia XYZ de la localitat» amb el que «una vegada autoritzada l'actuació i recuperat el búnquer, l'incorporarem a les rutes d’interès turístic de la nostra localitat, complementant i augmentant l'oferta actual».

Te puede interesar
Lo más visto