Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda reforça la vigilància policial en el cementeri per a garantir el compliment del protocol anti-covid

L'Ajuntament amplia l'horari del cementeri i habilita un servei especial de transport gratuït durant aquesta setmana

General 28 de octubre de 2020 redacció
IMG_4332
Policia Local i veïns d'Onda a la entrada del cementeri. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha reforçat el nombre d'agents policials i de Protecció Civil destinats a la vigilància del cementeri i de trajectes, des del dilluns fins al diumenge, amb un total de 24 reforços exclusius en torns de matí i vesprada. L'objectiu és garantir el compliment del protocol especial anti-covid que ha desplegat el govern municipal davant la festivitat de Tots els Sants, amb la finalitat que no hi haja aglomeracions i minimitzar els contagis.

Així, el consistori ha delimitat un carril per als vianants, amb cartells i fletxes indicatorias, que voreja el cementeri per a garantir la distància mínima interpersonal així com una porta d'entrada i una altra diferenciada d'eixida al cementeri. A més, Policia Local i Protecció Civil guiaran als visitants i controlaran que es complisca l'aforament permés, limitat a 50 persones amb les actuals restriccions a Onda, com també l'ús obligatori de màscara i mesures d'higiene com l'aplicació de gel hidroalcohòlic que facilita l'Ajuntament. Cal recordar que l'horari del cementeri s'ha ampliat durant aquesta setmana de 9 a 19 hores.

«Estem davant una setmana molt especial on els ondenses volem honrar als nostres avantpassats i, per això, des de l'Ajuntament hem pres totes les mesures necessàries perquè puguem fer-ho amb total seguretat i preveniendo els riscos de contagi», ha apuntat la regidora de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat.

Servei de bus especial

D'altra banda, el govern municipal ha habilitat un servei especial d'autobús gratuït amb parada en el cementeri en totes les expedicions. Així, durant el 31 d'octubre i l'1 de novembre es reforçarà la línia de transport amb fins a cinc viatges diaris amb la finalitat de fomentar l'esplai dels veïns que decidisquen acudir a honrar als seus sers estimats. Les eixides seran des de l'Avinguda Montendre, amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementeri. El trajecte serà al revés per a la volta, passant per l'Avinguda Catalunya.

HORARIS

DEL 26/10/20 Al 30/10/20

L'autobús urbà anirà al cementeri en totes les expedicions.

31/10/20

Eixides de l'Avinguda Montendre amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementeri: 10.00 h. / 10.30 h. / 15.15 h. / 15.45 h. / 16.15 h.

Retorns des del cementeri amb parada en Avinguda Catalunya i Avinguda Montendre: 10.55 h. / 12.15 h. / 15.30 h. / 16.00 h. / 16.45 h.

01/11/20

Eixides de l'Avinguda Montendre amb parada en Avinguda País Valencià i arribada al cementeri: 10.30 h. / 11.30 h.

Retorns des del cementeri amb parada en Avinguda Catalunya i Avinguda Montendre: 11.15 h. / 12.15 h.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter