Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Nules pren noves mesures davant l'augment de contagis per COVID en la població

Tanca espais municipals, precinta parcs i jardins, i talla el subministrament d’aigua de les fonts públiques

Coronavirus 28 de octubre de 2020 REDACCIÓ
img-4106-xl

L’Ajuntament de Nules ha pres noves mesures preventives davant l’increment dels contagis per Covid-19 en la població. Es tracta d’accions excepcionals i temporals amb les que es vol interrompre o limitar l’actual cadena de transmissió del virus en l’àmbit municipal.

L’Alcalde de Nules, David García, ha presentat hui aquestes mesures que han estat consensuades pels diferents grups municipals que formen la Corporació Municipal. «Són mesures addicionals a les que va acordar dilluns la Junta de Govern Local i que responen a la situació preocupant que estem patint a Nules. De fet, dimarts varem tindre diferents contactes amb el departament de Salut Pública de la Plana que ens va recomanar adoptar mesures excepcionals i també es vam reunir els representants dels diferents grups municipals per a consensuar aquestes mesures, a més la Conselleria de Sanitat en els pròxims dies també prendrà mesures dins de les seues competències».

Així doncs, les noves mesures municipals restrictives per a frenar els contagis per Covid-19 estaran en vigor, en principi i com a mínim, fins al pròxim 15 de novembre. Per tant, s’ha decretat el tancament del Poliesportiu Municipal, el Camp de futbol i de les pistes esportives; també s’han precintat els parcs infantils i les zones d’oci públiques del municipi com el jardí botànic, el paratge de l’Estany o la zona Quatre Camins, entre altres.

 Per altra banda també s’han precintat el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon de la localitat per a evitar el seu ús i s’ha tallat el subministrament d’aigua de les fonts públiques. Així mateix, s’han suspés els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l’horari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

Te puede interesar

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Lo más visto

Suera 1

Dia de l’Arbre

Redacció
Cultura 02 de febrero de 2021

La Diputació celebra el Dia de l’Arbre a Suera amb la posada en valor de ‘l’olivera de la Campana’

Newsletter