El CEIP Lluís Tena rep material sanitari de l'Ajuntament de Sant Jordi per a millorar la seguretat dels alumnes i docents

El Govern Municipal va realtzar test ràpids als alumnes al començament del curs

Sanitat 29 de octubre de 2020 REDACCIÓ
Cesión material sanitario escolar Sant Jordi
Cessió de materials en el CEIP Lluís Tena. Ajuntament de Sant Jordi

L'Ajuntament de Sant Jordi està proveint al CEIP Lluís Tena de material sanitari perquè alumnes i professors puguin afrontar amb més seguretat els efectes de la pandèmia del coronavirus. Així, ha distribuït recentment màscares, gels, desinfectants i paper assecamans, entre altres productes, amb l'objectiu que tots compleixin amb les millors mesures de seguretat.

Iván Sánchez, l'alcalde de la localitat, ha assegurat que «tenim clar que la seguretat sanitària és una prioritat en aquests moments, especialment en el cas dels més majors, però també dels més joves. Han de conviure moltes hores en espais tancats tots els dies, per la qual cosa l'Ajuntament contribueix al puguin fer en l'entorn més segur possible, precisament perquè no hi ha garanties davant aquesta pandèmia global».

Les persones que s'encarreguen de distribuir aquest material sanitari és el personal de l'Ajuntament. En aquest sentit, l'alcalde ha manifestat la seva voluntat de continuar col·laborant per a fer de Sant Jordi un municipi el més segur possible, una cosa fonamental tant per als veïns, com per als visitants.

Així mateix, l'Ajuntament de Sant Jordi ja va realitzar test ràpids de detecció del Covid-19 als alumnes del CEIP Lluís Tena al començament del curs, per a complir el seu objectiu de ser un municipi segur. Encara que l'Ajuntament no té competències en matèria sanitària, sempre ha prioritzat la salut dels seus veïns, «per això estem fent un important esforç per a intentar les aules siguin el més segures possible», assegura Sánchez. 

 

 

Te puede interesar
Lo más visto