El CD Castelló segueix en caiguda lliure, quarta derrota consecutiva contra l'Almeria (1-2)

Un polèmic gol de Corpas i un altre després d'una pèrdua de Gus Leds van posar el partit molt costa amunt per als albinegres

Esports 29 de octubre de 2020 Redacció
1603904019_399862_1603909626_noticia_normal_recorte1

El  CD Castelló segueix en caiguda lliure i ahir va collir la quarta derrota consecutiva per 1-2 en el partit de la jornada 9 de la Liga SmartBank que li enfrontava al Almeria en l'Estadi de Castalia. Un polèmic gol de l'Almeria prop del final de la primera part i altre no més arrancar el segon temps van posar el partit molt costa amunt. El gol de Jorge Fernández no va ser suficient per a que els albinegres remuntaren un partit on molts dels jugadors van acusar el cansanci de les jornades anteriors.

Els orelluts saltaven de nou al Castalia amb la necessitat de aconseguir una victòria que els donara oxigen i es van trobar amb una derrota que els afona prop del final de la taula de classificació. El tècnic local, Óscar Cano, va apostar per un onze molt paregut al del dissabte, quan va caure contra el Girona. Solament un canvi, Muguruza ocupava el lateral dret i Guillem Jaime passava a la banqueta.

El partit va arrancar amb un Almeria dominador, que està anant de menys a més en la competició domèstica i que ja comença a demostrar que es un clar candidat a la lluita per un lloc en primera divisió. La primera ocasió del partit, no obstant, va ser per als albinegres, un bon centre de Marc Mateu va arribar al segon pal on Muguruza va rematar una pilota que va acabar prop de l'esquadra de la porteria que defenia Makaridze.

Els visitants també van tindre una clara, en el minut 18, Sadiq va cabotejar una centrada de Carvalho i el baló va rosar el pal esquerre de la porteria de Whalley, avisava el conjunt d'Almeria que sempre que arribava ho feia amb prou perill. En el minut 27 va arribar el segon avís dels orelluts, un corner botat per Marc Mateu va ser pentinat per Zlatanovic i Lapeña no va aconseguir rematar a porteria tot i que es va llançar en planxa a per la pilota.

Finalment en el minut 43 va arribar el gol visitant, no sense polèmica. El col·legiat no va vore una clamorosa falta sobre César Díaz i en la jugada següent una bona combinació va acabar amb gol de Corpas que ficava el 0-1 en el marcador. Protestaven els jugadors albinegres i reclamaven la presencia del VAR en la jugada per a que es pitase la falta posterior al gol. El gol va enfadar a Óscar Cano, que va ser expulsat abans de acabar la primera part.

Acabava la primera part de la pitjor forma possible i començava el segon temps igual. Un baló perdut per Gus Leds en camp contrari va propiciar un contraatac que el rival va aprofitar per posar el 0-2. El valencià Fran Villalba va connectar una  bona fuetada i va colar la pilota per l'esquadra dreta d'Óscar Whalley.

Amb el 0-2 en contra els orelluts van moure fitxa, quatre canvis, entraven Jorge Fernández, Arturo Molina, Señé i Jordi Sánchez i es marchaven César Díaz, Rubén Diéz, Gus Leds i Zlatanovic. L'equip va millorar però, com en els últims partits, faltava acert i creativitat en camp contrari per a generar bones ocasions. En el minut 62 es va apropar en el marcador amb un gol de Jorge Fernández, però, la reacció no va ser suficient i els orelluts van caure per quarta volta consecutiva.

El pròxim partit del Castelló serà el dilluns 2 de novembre. Els albinegres visitaran Astúries per enfrontar-se al Sporting de Gijón. El partit es jugarà a les 18:15 hores.