Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola posa en marxa una campanya per a promoure el reciclatge

La iniciativa de conscienciació ciutadana compta amb la col·laboració del Consorci de Residus de la Zona Nord

Política 29 de octubre de 2020 Redacció
IMG_20190621_090043

La Regidoria de Serveis de Peníscola està treballant fa ja diverses setmanes en la implantació del servei de recollida selectiva de residus per a la separació del fem orgànic. L'objectiu es promoure el reciclatge i conscienciar a la població de la importància d'afegir a la selecció de residus, els orgànics. Per aquest motiu l'Ajuntament ha posat en marxa una campanya de conscienciació en la qual es proposa a la ciutadania reduir la generació de residus, reutilitzar i reciclar.

A més, les creativitats triades per a arribar a la població incorporen els contenidors de residus orgànics, de color marró, perquè la ciutadania els conega i identifique.

Des de l'àrea de Serveis s'aposta per una implementació progressiva d'aquest servei, per zones, començant per la ubicació d'aquesta mena de contenidors en els tres grans centres d'aportació existents en la població, d'ubicació cèntrica.

"Estem en converses amb l'empresa per a veure quina fórmula pot ser més eficient i més còmoda per als veïns que vagen sumant-se a la selecció de residus orgànics" ha explicat l'edil de l'àrea en el consistori, Jorge Rovira, qui ha comunicat que la recollida per zones porta a porta no es descarta, opció que es considerava al principi de l'operatiu de coordinació del nou servei.

La campanya de conscienciació ciutadana arranca avui i es prolongarà durant diverses setmanes, amb la col·laboració del Consorci de Residus de la Zona Nord.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter