Onda diu no a la violència de gènere amb un original concurs de fotografia en Instagram

La campanya es dirigeix als joves ondenses amb l'objectiu de visibilitzar la causa a través de les xarxes socials

General 29 de octubre de 2020 Redacció
CONCURSO INSTAGRAM

L'Ajuntament d'Onda ha convocat un original concurs de fotografia en Instagram sota el lema “Onda Diu No a la Violència de Gènere”, emmarcat dins de la campanya de prevenció de la violència de gènere del municipi.

Per a participar en el concurs cada participant haurà de pujar una fotografia o una sèrie de 3 fotografies que estiguen relacionades amb la lluita contra la violència de gènere al seu mur d'Instagram amb l'etiqueta #OndaDiceNoALaVG i etiquetar a l'Ajuntament d'Onda @ondaajuntament.

Poden participar en el concurs aquells veïns que tinguen edats compreses entre 14 i 30 anys, empadronats i residents a Onda, fins al pròxim 20 de novembre a les 23.59.

Un jurat, compost per personal tècnic de l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, personal de comunicació del consistori i un representant de l'associació l'Art de la Llum valorarà l'impacte visual de cada imatge, la seua originalitat, creativitat i l'adequació de la mateixa a la transmissió de valors igualitaris, la defensa dels drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere.

S'entregarà un premi de 250€ a la millor fotografia i un de 250 € a la millor sèrie fotogràfica. A més, entre tots els participants es realitzarà un sorteig de 50 € per a utilitzar-los en un comerç d'Onda.

La regidor d'Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha assenyalat que “és molt important educar en valors als veïns d'Onda i per això volem conscienciar als més joves del greu problema que suposa la violència de gènere”.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ha desenvolupat l'aplicació per a telèfons mòbils, 'OndaSOS', amb la qual, pitjant un botó, els veïns del municipi poden posar-se en contacte amb la Policia Local d'Onda si es troben en una situació de perill.

Te puede interesar
Lo más visto