Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aplicació Radar COVID ja està plenament operativa en la Comunitat Valenciana

L'APP empra tecnologia bluetooth de baix consum, funciona de manera anònima i està disponible tant per a IPHONE com per a Android

Coronavirus 29 de octubre de 2020 REDACCIÓ
la-aplicacion-radar-covid-se-ha-ido-implementando-en-espana-desde-junio

L'aplicació Radar COVID, que coadjuva en el rastreig i detecció de persones contagiades per coronavirus, ja està plenament operativa en la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha completat la integració de l'APP per a ajudar a evitar la propagació del coronavirus (COVID-19).

Radar COVID empra tecnologia bluetooth de baix consum i funciona de manera completament anònima. Una vegada instal·lada en el telèfon mòbil, permet comunicar, sempre preservant la privacitat, els diagnòstics positius i el possible contacte mantingut amb una persona infectada.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha desenvolupat un sistema de generació de codis perquè els qui donen positiu en un test de coronavirus i tinguen descarregada l'aplicació en la seua terminal mòbil puguen informar, de manera anònima, a la resta de persones amb les quals hagen estat en contacte i que també siguen usuàries de l'APP Radar.

El ciutadà que haja rebut una notificació per un professional sanitari d'un resultat positiu per a la PCR, podrà obtindre el codi de 12 dígits de confirmació accedint a la web que s'ha habilitat en la pàgina de la Conselleria de Sanitat. En aquesta pàgina haurà d'identificar-se introduint el número de SIP, la data de naixement i la data d'emissió de la targeta SIP, i indicarà si té l'App Radar COVID instal·lada.

Per part seua, els contactes de la persona infectada reben una alerta en el telèfon mòbil que els notifica que han estat prop d'algú que ha donat positiu en una prova PCR. La comunicació es completa amb l'advertiment que ha d'extremar les mesures preventives i vigilar si desenvolupa símptomes en els següents 10 dies.

Te puede interesar

4A8A4254_OK

Reforç sanitari

Redacció
Coronavirus 08 de febrero de 2021

Ximo Puig anuncia un conjunt d'actuacions d'emergència per a la millora de les infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana en les pròximes setmanes.

Newsletter