L'Aeroport de Castelló participarà en la fira Destaca 2020 amb un estand virtual

La directora general d’Aerocas ha agraït a l'alcalde de Vila-real la invitació perquè l'Aeroport de Castelló estiga de nou present en la fira.

General 29 de octubre de 2020 Redacció
DSC_6531

L'Aeroport de Castelló se sumarà un any més a la fira de transferència i innovació Destaca 2020, que se celebrarà a Vila-real de l'11 al 13 de novembre. L'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha visitat aquest matí el recinte aeroportuari, juntament amb el director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real de l'UJI, Juan Bautista Carda, en una visita en la qual han estat acompanyats per la directora general de l'Aeroport, Blanca Marín. La visita institucional ha servit per a estrényer els vincles entre l'Ajuntament i l'aeròdrom i segellar la pròxima participació d’Aerocas en l'apartat professional de la fira Destaca amb un estand virtual. “Una fira com Destaca, l'única de transferència tecnològica i de coneixement de la Comunitat, ha de tindre presència en el territori, promovent i impulsant l'ecosistema de la innovació molt més allà de les fronteres locals. En aquest sentit, és particularment important que una infraestructura com l'Aeroport de Castelló torne a apostar per estar present en Destaca com a plataforma per a donar a conéixer les seues polítiques de suport a la innovació i establir sinergies amb grups investigadors, empreses i institucions”, valora Benlloch, qui ha agraït a Blanca Marín la invitació per a conéixer l'aeroport i el seu funcionament. Amb Destaca 2020, Aerocas sumarà la seua segona participació en la fira de transferència de Vila-real, a més d'haver participat en les dues edicions de Destaca en Ruta, celebrades a Vinaròs i a la Vall d'Uixó.

La directora general d’Aerocas, per part seua, ha agraït a l'alcalde de Vila-real la invitació perquè l'Aeroport de Castelló estiga de nou present en la fira Destaca. Segons ha assenyalat, “l'enfocament d'aquest esdeveniment és molt adequat, ja que la innovació, la digitalització i la internacionalització són eines fonamentals per a la dinamització i vertebració del territori”.

Destaca 2020 perfila aquests dies els últims detalls d'una edició marcada per la covid-19, que ha portat a una modificació dels habituals espais de la fira, des del Centre de Congressos a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán, per a les sessions professionals, i la Casa dels Mundina per a Destaca Divulgació. La part expositiva de la fira, que reuneix centres investigadors, empreses i institucions, canvia també els estands tradicionals per la presència online a través d'una plataforma especialitzada. Enguany, a més, la participació en la fira serà gratuïta, prioritzant la presència d'empreses i institucions que, com Aerocas, han acompanyat a Destaca en tota la seua trajectòria.

Te puede interesar
Lo más visto