Marín Buck (Cs) no entén que "el Fadrell seguisca endavant amb la retallada de taules en la zona ZAS a gratcient que podria incórrer en prevaricació"

Política 29 de octubre de 2020 Redacció
AlejandroMarinBuck-11_NoticiaAmpliada

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha lamentat que el Fadrell "seguisca avant amb la retallada de taules i cadires en la zona ZAS a gratcient que podria incórrer fins i tot en prevaricació". En aquest sentit, Marín-Buck ha insistit que “a priori, s'entén que aquesta ordre de reduir les terrasses obeeix a l'aplicació de les mesures correctores aprovades en el ple de 29 de novembre de 2018 i del qual el mes que ve es compleixen dos anys, termini per a posar en marxa aqueixes mesures favorables a aquell principi de reducció acústica que estan perseguint, però que res té a veure amb una reducció de les terrasses”.

Així, el portaveu de Cs ha traslladat que “sol·licitarem la contractació que es va fer de l'estudi acústic de l'any 2010, ja que les modificacions següents del 2014 i 2018 es van fer sobre la base d'aquest i no complia amb el doble mesurament acústic: autonòmica i estatal que exigeix el Decret Valencià”. "A l'equip de Govern sembla que no li interessa entrar en el fons de l'assumpte perquè saben que tenim raó i que estem davant un decret contrari a dret des del principi", ha assegurat el regidor. "Al final, en la seua obstinació de continuar mirant cap a un altre costat, els únics que perden són els hostalers perquè la reducció de 10 o 12 taules i cadires per a alguns, pot comportar el seu tancament definitiu". 

Quant al debat sobre el topònim, Marín-Buck ha lamentat que "Compromís continue embrutant la política, buscant problemes on no n'hi ha, amb la màxima dels nacionalismes del 'divideix i guanyaras". "Estem davant un nou vestit que li fan els companys del Fadrell al PSPV i que es podria haver evitat si no s'haguera laminat la versió castellana del nom de la ciutat", ha destacat el portaveu de Cs.

Així mateix, el regidor Esteban Ventura ha celebrat "la unanimitat, encara que siga tard, per a auxiliar a l'oci nocturn". "Ara, cal passar a l'acció perquè aquesta proposta no es quede en lletra morta perquè estan en joc més de 600 ocupacions a la nostra ciutat", ha subratllat l'edil, qui per això, ha demanat "agilitat i celeritat a totes les administracions competents".

Te puede interesar
Lo más visto